K-1: Badr Hari kiütéses győzelemmel búcsúzott a szakágtól - videó

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2012.02.01. 15:58
Címkék
Múlt hétvégén egy hollandiai gálán búcsúzott a K–1-től a 2000-es évek második felének meghatározó harcosa, Badr Hari. A marokkói első menetes K. O.-val győzött a török Gökhan Saki ellen. Tekintse meg a mérkőzést videón!
BADR HARI GYŐZELME GÖKHAN SAKI ELLEN


BADR HARI GYŐZELME GÖKHAN SAKI ELLEN



A marokkói Badr Hari a 2000-es évek elején tűnt fel a nemzetközi K–1-mezőnyben. Ruganyos mozgásával, jellegzetes rúgáskombinációival és kihívó, kissé rátarti, de megalkuvást nem tűrő magatartásával sok szurkoló kedvencévé vált.

Hari legnagyobb sikereit 2008-ban és 2009-ben érte el, amikor döntőbe jutott a WGP világbajnoki sorozatban. 2008-ban a Remy Bonjasky elleni botrányos fináléban diszkvalifikálták, amiért állj után rátámadt földön fekvő ellenfelére, egy évvel később pedig kikapott Semmy Schilttől. 2010-ben egy rendőrségi ügy miatt nem indult a világbajnokságon, tavaly pedig bejelentette, hogy 2012 januárjában búcsúzik a K–1-től – az Egyesült Államokban ökölvívó-karrierbe kezd.

Hari célja az volt, hogy világbajnoki címmel intsen búcsút a K–1 világának, de a nemzetközi szövetség, a FEG anyagi nehézségei miatt 2011-ben nem rendezték meg a világbajnoki sorozatot. A most 27 éves Hari – amennyiben betartja korábbi ígéretét – a múlt szombaton lépett utoljára ringbe K–1-mérkőzésen. A hollandiai gálán a papírformának megfelelően könnyedén, kiütéssel győzött a török Gökhan Saki ellen.

BADR HARI LEGJOBB PILLANATAI


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik