Real: CR bevallotta, megsérült, és más gondjai is voltak

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.13. 09:39
Cristiano Ronaldo elárulta, magánéleti gondjai voltak az utóbbi hónapokban, ráadásul sérült is volt, ez rányomta a bélyegét a teljesítményére.

A portugál klasszis a Real Madrid 8–0-s győzelméből négy góllal vette ki a részét a Malmö ellen a Bajnokok Ligájában, azonban a spanyol bajnokság kezdeti fordulóiban nem hozta ki magából a maximumot.négy góllal vette ki a részét a Malmö ellen a Bajnokok Ligájában, azonban a spanyol bajnokság kezdeti fordulóiban nem hozta ki magából a maximumot.

Sokat kritizálták a pályán mutatott teljesítménye és hozzáállása miatt, és többen úgy gondolták, a háttérben a Rafa Benítezzel való rossz kapcsolata áll.

A Real Madrid fölényes sikerét követően Ronaldo elmondta, hogy a szezon elején mi volt az oka a góltalanságnak.

„A saját szintem alatt teljesítettem, de sajnos problémákkal küszködtem. A mostani helyzettel már elégedett vagyok, ám a szezon kezdetén magánéleti gondjaim voltak.”

A Marca úgy tudja, CR-nek emellett makacs sérüléssel is meg kellett küzdenie. Az úgynevezett térdkalács alatti, vagyis patellaína fájt az elmúlt hónapokban – ugyanaz, amellyel a 2013–2014-es szezonban is volt már problémája.

A 30 esztendős sztár szerint részben ennek tudható be a gyengébb világbajnoki szereplése, valamint az is, hogy elveszítette a robbanékonyságát.

Az Extra Confidencial spanyol lap a játékos magánéleti gondjaival foglalkozott. Azt írja, a Real Madrid vezetősége aggódott Cristiano Ronaldo rendszeres marokkói kirándulásai miatt – a holland-marokkói kick-box és K–1 bajnok Badr Harival „lógott” –, mert attól tartottak, hogy a sorozatos utak hatással lesznek a pályán mutatott teljesítményére.

„Friss házasok” – írta a közös fotóhoz Badr Hari, majd hozzátette: „Mindig ott leszek, hogy felvegyelek, testvérem” 
(Fotó: Instagram)
„Friss házasok” – írta a közös fotóhoz Badr Hari, majd hozzátette: „Mindig ott leszek, hogy felvegyelek, testvérem” (Fotó: Instagram)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik