Floorball: ami a férfiaknak összejött, a nőknek nem

Vágólapra másolva!
2014.03.03. 13:50
A férfi floorball Magyar Kupa elődöntőjében az ob I első két helyén álló Dunai Krokodilok és Phoenix Fireball is kiütéses győzelmet aratott. Előbbi együttes tizenkilenc, utóbbi kilenc találatig jutott aktuális ellenfele ellen. A Phoenix női csapata egyébként már nem volt ennyire sikeres, hiszen 8–4-re kikapott az SZPK-Nokia Komáromtól.

A férfi kupa negyeddöntőjébe két másodosztályú csapat is továbbjutott, a Salming OB2-es bajnokságot jelenleg vezető SZPK-Nokia „B” és a harmadik helyen álló Phoenix Wizards csapata. Az elődöntőkbe egyik fenti csapatnak sem sikerült továbbjutnia, miután az előbbit az első osztályt vezető Phoenix Fireball győzte le, míg utóbbit a Cartoon Heroes lépte át. A negyeddöntők további két mérkőzésén nem született meglepetés, az SZPK-Nokia „A” biztosan verte a Floorball Team Future-t, míg a Dunai Krokodilok átgázoltak a Neumann Wombats csapatán.

FÉRFI MAGYAR KUPA
2. FORDULÓ
Phoenix Wizards–IBK Cartoon Heroes 2–8
SZPK-Nokia Komárom „A”–Floorball Team Future 10–5
SZPK-Nokia Komárom „B” –Phoenix Fireball SE 2–9
Dunai Krokodilok SE–Neumann Wombats FSE 19–1

A komáromi csapat a rossz szezonkezdet után kezdi visszanyerni régi formáját a bajnokságban, ez a teljesítményjavulás segítette őket ahhoz, hogy hazai pályán magabiztosan megszerezzék a győzelmet a Phoenix Fireball SE felett. Az első forduló másik mérkőzésén a Cartoon Heroes csapata fogadta az egrieket, ahol érvényesült a papírforma, a korábban a bajnokság felsőházi rájátszásába bejutott MEISE csapata felülkerekedett a budapesti együttesen.

NŐI MAGYAR KUPA
1. FORDULÓ
SZPK-Nokia Komárom–Phoenix Fireball SE 8–4
IBK Cartoon Heroes–Eszterházy MEISE 4–6

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik