Motorsport: egy félrenyelt falattól fulladhatott meg Bitter

Vágólapra másolva!
2015.09.11. 08:29
A Blikknek nyilatkozó Nagy-György Gabriella elmondta: párja, a héten tragikus hirtelenséggel és körülmények között távozó motorversenyző, Bitter Sándor halálát egy félrenyelt falat okozhatta.

„Nagyon megviselt, ami történt. Kedd későn este értem haza, s ahogy beléptem a nappaliba, rögtön láttam, Sanyi magatehetetlenül fekszik a kanapén – mondta Nagy-György Gabriella. – Eszméletlenül feküdt, és nem reagált semmire. Próbáltam segíteni, de már nem tudtam. Hívtam a mentőket, gyorsan megérkeztek, de ők sem tudták újraéleszteni. Valószínűleg órákkal korábban történhetett a baj. Leírhatatlan, mit éreztem akkor, s mit érzek azóta is. Tudom, hogy sokan pletykálnak, találgatnak és kombinálnak Sanyi halálával kapcsolatban. Már hozzám is eljutott, hogy egyesek azt terjesztik róla, ivott, és ez okozta a bajt. Sőt azt is hallottam már, hogy öngyilkos lett. Ez egyszerűen nem igaz. A párom vacsorázott, aztán evés közben egy falat a torkán akadt, s ettől fulladt meg."
Nagy-György Gabriella. – Eszméletlenül feküdt, és nem reagált semmire. Próbáltam segíteni, de már nem tudtam. Hívtam a mentőket, gyorsan megérkeztek, de ők sem tudták újraéleszteni. Valószínűleg órákkal korábban történhetett a baj. Leírhatatlan, mit éreztem akkor, s mit érzek azóta is. Tudom, hogy sokan pletykálnak, találgatnak és kombinálnak Sanyi halálával kapcsolatban. Már hozzám is eljutott, hogy egyesek azt terjesztik róla, ivott, és ez okozta a bajt. Sőt azt is hallottam már, hogy öngyilkos lett. Ez egyszerűen nem igaz. A párom vacsorázott, aztán evés közben egy falat a torkán akadt, s ettől fulladt meg."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik