Michael Schumacher két keréken is versenyezni fog hamarosan

MTI/NSO MTI/NSOMTI/NSO MTI/NSO
Vágólapra másolva!
2008.03.29. 13:09
A 39 éves német sztár az olaszországi Misanóban mutatkozik be új szerepkörében, ahol egy 990 köbcentis KTM Super Duke nyergében próbál szerencsét a KTM Trophy elnevezésű tízkörös viadalon.
Michael Shumacher motoron is nagyon gyors
Michael Shumacher motoron is nagyon gyors
Michael Shumacher motoron is nagyon gyors
Michael Shumacher motoron is nagyon gyors

"A közelmúltban Magyarországon és Barcelonában is gyakoroltam, de természetesen esélyem sincs a győzelemre a profi motorosok között. Annak is örülni fogok, ha kvalifikálom magam a versenyre. Lehet, hogy ez lesz az egyetlen futamom, még nem gondolkodtam a folytatáson" - mondta Michael Schumacher.

A német sportember tavaly ősszel már Valenciában is tesztelt, akkor a MotoGP világbajnokának motorjára ülhetett fel.

Casey Stoner Ducatiján jól teljesített a német: öt másodperccel maradt el az ideje a legjobbakétól, ami kiváló teljesítmény egy „újonctól”.

Schumi az akkori gyakorlás után úgy nyilatkozott, hogy nem voltak nagy elvárásai, csak élvezni akarta a tesztelést, mert imád motorozni.

Schumacher már 2005-ben Mugellóban is ment néhány kört a Ducati egyik versenymotorjával, de akkor még 15 másodperccel volt lassabb a nagymenőknél.

Idén márciusban Magyarországra is eljött a német világsztár. A Pannónia ringen tesztelt, de itt már nem Moto GP-játgányt, hanem egy német superbike csapat, a Holzhauer Racing Promotion gépét.

A Formula-1 élő legendája hétvégén pedig már igazi tétre menő versenyen bizonyíthat az olaszországi Misanóban .
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik