Szuper Levente is ott lesz a Végső Összecsapáson

Vágólapra másolva!
2012.09.21. 12:21
Címkék
Az idei év utolsó nagyszabású autós családi hétvégéjén Szuper Levente is ott lesz, aki jégkorongozóként elért eredményei révén vitathatatlanul hazánk nagy büszkesége. A sportember természetesen vasárnap kipróbálja majd a nagyközönség előtt, hogy milyen a jobb1-ben átélni versenytempóban a drift autósportot, amely a keresztben csúszás művészete.



Levente a rendezvény egyik támogatója által, a HairHungary klinika vendégeként érkezik majd vasárnap a tököli reptérre. A klinika Magyarországon a világ legfejlettebb módszerével végez hajátültetési beavatkozásokat, melyen Szuper Levente is nemrégiben esett át.

Joggal tehetnénk fel a kérdést, hogy mit keres egy egészségügyi szolgáltató egy ilyen autós rendezvényen? A válasz azonban logikus: a klinika számos sportág jeles képviselőjének nyújtott már segítséget a hajhullás és a kopaszodás megoldására. A koncentráció és a pörgős intenzív testmozgás ugyanis megnövekedett tesztoszteronnal jár miközben fő metabolitja kölcsönhatásba lép a hajhagymákkal is. A genetikai kopaszodásra hajlamos sportolóknál így nagyobb esély van korai hajhullásra.

A Drift sportágban igazán fontos a versenyzők megfelelő önbizalma, a koncentráció és olykor az autós páros csatákban alkalmazott agresszió. Ezeket pedig mind-mind a tesztoszteron befolyásolja!

A hétvégi rendezvényen a Hell Energy Országos Driftbajnokság szezonzáró futama mellett további két autós szakág, a Drag és a Gymkhana bajnokság is megtartja idei utolsó versenyét. Igazi közönségcsalogató hétvége vár ránk mivel mindezek mellett tucatnyi szórakozási lehetőséget és programot hoztak tető alá a szervezők. Nem csoda, hogy a kabrió autók nagy kedvelője Szuper Levente is elfogadta a HairHungary klinika meghívását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik