Tenisz, kondi, jóga – Pink mindenre vevő, ha sportról van szó

SMAHULYA ÁDÁMSMAHULYA ÁDÁM
Vágólapra másolva!
2023.06.25. 09:14
Az Emmy- és háromszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő életében kulcsszerepet játszik a sport, majdnem mindennap edz valamilyen formában.

Bár elsőre talán nem a sport jut eszünkbe Alecia Beth Moore-ról, azaz Pinkről, a népszerű amerikai énekesnő életében kimondottan fontos szerepet kap az egészséges életmód. Aki megnézi, mennyit mozog egy-egy koncerten, láthatja, hogy bizony jó kondira és a sok energiára van szüksége ahhoz, hogy végig bírja a show-t.

Ahogy a fitnessvolt.com cikke is írja, a 43 éves énekesnő gyerekkorában versenyszerűen tornázott, vagyis már akkor is közel állt hozzá a sport – a hajlékonyságáról egyébként néhány videóklipben is meggyőződhetünk. Később magával ragadta a zene szeretete, mára pedig megannyi világsláger fűződik a nevéhez.

Fotó – AFP

Vérbeli profiként figyel rá, hogy mindig megfelelő formában legyen a színpadon. Az évek során több, az Egyesült Államokban neves személyi edzővel dolgozott, és a gyermekei születése után is rendszeresen edzett, odafigyelve a gyakorlatok helyes elvégzésére. A fitnessvolt.com cikke szerint a rengeteg turnézás és a gyermeknevelés mellett is rendszeresen sportol, a vasárnap pihenőnap, egyébként mindennap mozog. A szombatot általában egyórás futással kezdi, szinte mindennap erősít, de a kondizás, a jóga vagy a torna ugyanúgy közel áll hozzá, mint a kerékpározás, a szörf vagy a tenisz.

Fotó – Pink Instagram

Bár a Covid-járvány alatt, 2019 környékén többször is műtötték, és körülbelül 16 kilót hízott, ezt viszonylag gyorsan leadta. Az étkezésére szintén odafigyel, saját bevallása szerint nagyrészt vegán életmódot követ, de időnként halat és csirkét is eszik. Na és van egy smoothie-receptje, ami kókuszvízből, avokádóból, lenmagolajból és áfonyából áll – ezt reggelenként issza, és állítólag kimondottan jó hatással van a szervezetére.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik