Blogra futottunk – apró boldogság: aszfalttempó terepen

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2023.05.25. 08:45
Dübörög a versenyszezon, ami azért is jó, mert vannak kisebb futóesemények – mint a FótiFuti – , amelyek még a rajt előtti pillanatokban is fogadják a nevezést.

Megoszlanak a vélemények a pulzusgörbék figyelembevételéről. Van, aki egyáltalán nem foglalkozik vele, van, aki ennek rendeli alá az edzéseit. Az arany középutat – azaz milyen mértékben érdemes figyelni a pulzusszám alakulását, illetve milyen tényezők vannak még hatással a pulzusra – megtudhatjuk Krátky Egon atlétikai edző írásából!

BARATRUNNING.COM

A szerző a Kinizsi Százas teljesítéséről írt beszámolót. Ekkora távon természetesen akadtak nehézségek, az éjszaka tartogatott izgalmakat, de a feladás gondolata fel sem vetődött, így sikeresen teljesítette a kihívást.

21097KK.WORDPRESS.COM

Koffein Kapitány indult a Fuss, Szada verseny 23 kilométeres távján, ami azért is érdekes, mert tavaly is ott volt (akkor volt szerencsém látni őt jelmezben), így össze lehetett hasonlítani az eredményeket. Hogy jobban teljesített-e mint, tavaly, illetve milyen a „jólesően kellemetlen tempó”, kiderül a bejegyzésből!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik