Szinte hihetetlen: nyolcszor is kitolta a 770 kilogrammot lábbal a testépítő

Vágólapra másolva!
2023.02.25. 19:51
Az idei Arnold Strongman Classicra készülő Mitchell Hooper 770 kg-os súllyal edzett a lábtoló gépen, mindezt mindenféle segédeszköz használata nélkül.

Aki jár konditerembe, bizonyára jól ismeri a népszerű lábtoló gépet, és azt is tudja, hogy a gép alaposan megdolgoztatja a combizmokat. Ezért is elképesztő az idei Arnold Strongman Classicra készülő Mitchell Hooper teljesítménye. A hivatalos oldala szerint a kanadai sportember korábban kipróbálta a maratonfutást, az úszást, az amerikai futballt és a golfot is, az erősember-versenyeken pedig egy éve vesz részt, és eddig kimondottan jó eredményei vannak.

Az eddigi nyolc nemzetközi versenyéből hármat megnyert, nemrég pedig az Instagramra posztolt egy videót, amelyen 770 kilogrammot nyom ki a lábtoló gépen. Nyolcszor.


 











A bejegyzés megtekintése az Instagramon























 

Mitchell Hooper (@mitchellhooper) által megosztott bejegyzés


Ez már önmagában hihetetlen teljesítmény, hát még ha hozzátesszük, hogy ekkora súlynál már szinte mindenki használ térdbandázst vagy valamiféle segédeszközt. Ő azonban semmit. Ezt sokan veszélyesnek tartják, azonban vérbeli profiról van szó, aki nemcsak edzőként dolgozik, de mesterszakon végzett gyakorlati élettanból, azaz pontosan tisztában van azzal, melyik gyakorlatnak mik a veszélyei, és hogyan kell helyesen elvégezni.

Azt pedig csak a miheztartás végett tesszük hozzá, hogy a nyolcszoros Mr. Olympia-győztes Ronnie Coleman korábban 1065.9 kg-os súllyal végzett lábtolást. Egy biztos, átlagember számára ez földöntúli teljesítmény.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik