Varázslatos szám a futóévhez: 1972

Szalay HédiSzalay Hédi
Vágólapra másolva!
2023.01.19. 09:55
Vannak csodák, blogszörfösünk, ugyanis az új futócipője orrán fedezte fel a születési évszámát, és úgy érzi, ez jelzés az idei kihívások tükrében.

AIRTAKI.BLOG.HU
A szerző a tesztelésre kapott cipőjéről osztja meg tapasztalatait. Egy hónap letelte után arra jutott, hogy leginkább gyors futásokhoz passzol a cipő, viszont arra annyira jó, hogy elképzelhető, meglepi magát egy ilyen darabbal!

JANOSFUT.WORDPRESS.COM
A szerző összehasonlítást végzett a futás és gyaloglás között, melyik mennyire terheli le a szervezetet, és mennyire szolgálja az egészségünket.

Tehát, ha valakinek valamilyen okból nem megy a futás, akkor sem kell elkeserednie, mert bizony a gyaloglásnak is rengeteg előnye van!

21097KKK.WORDPRESS.COM
Koffein Kapitány az idén naplóvezetésbe kezdett, ebből tudhatjuk meg, mi a helyzet nála a futással. Megy, vagy kevésbé megy, milyen és mennyi edzést tud beiktatni. Jó lenne, ha végre nem hullámozna már a teljesítménye, hiszen szeretjük olvasni az írásait, nagyon szórakoztató olvasni!

PAPER WINGS (facebook)
A szerző sérülés miatt még nem futhat, de túrázni, sétálni szabad. A Mátrában kirándult kellemes 17 kilométert, a közben készült fotókon látszik, milyen csodálatos helyen járt!

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!









Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik