A Kéktúra legendája a régi, a honlap új

Nagy ZsoltNagy Zsolt
Vágólapra másolva!
2021.03.27. 10:46
A Magyar Természetjáró-szövetség, mint a kéktúrák koordinátora és a túramozgalom védjegyének birtokosa, teljesen megújította, információgazdaggá és felhasználóbaráttá tette a kektura.hu weboldalat.

 

Az Országos Kéktúra teljes leírása angol, német és szlovák nyelven is elérhető. A megújult kektura.hu a publikus teljesítők immár kereshető adatbázisán kívül minden olyan hasznos tudnivalót és praktikus információt tartalmaz, amelyre a túrázáskor szükségünk lehet. Ilyenek például az aktuális erdőlátogatási korlátozások és lezárások, a heti rendszerességű kéktúrás hírek és változások, a Kéktúra-szakaszok mentén található szálláshelyek és látnivalók, tömegközlekedési kapcsolatok, a parkolás lehetőségei, biztonsági előírások, valamint a felszerelésre vonatkozó hasznos tanácsok.

 

 

„Az oldalon izgalmas tippek, hasznos tudnivalók és további érdekességek is találhatók. Mivel a Kéktúra a Nemzeti Értéktár része, a honlap nem tartalmaz kereskedelmi reklámokat, kizárólag a hazai természetjárókat segítő és a túrázásukat megkönnyítő tudásátadásra használja a szövetség. A kektura.hu szerkesztője a kéktúrák hazai működtetője, a Magyar Természetjáró-szövetség, így ez az oldal az egyetlen hiteles kiindulópont és információs bázis, amely az évente több tízezres, a Kéket bejárni tervező természetjárónak nyújt mindig biztos támpontot” – tájékoztatta honlapunkat Mártonné Máthé Kinga, az MTSZ marketingkommunikációs igazgatója.

 

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik