Ötletet ad, és útvonalat rögzít a Wikiloc

Vágólapra másolva!
2020.02.27. 18:04
Az egyik legnépszerűbb túrázást segítő alkalmazás az egész világon elérhető, és Magyarországon is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert. Az ingyenes változat is széleskörűen használható.

Korábban is javasoltunk már túraappokat, amelyeket érdemes kipróbálni, a Wikiloc azonban egy szempontból mindenképp kitűnik a tömegből. Az Android és iOS rendszeren is elérhető alkalmazást ugyanis maguk a túrázók teszik napról napra változatosabbá.

 

Az alkalmazással könnyen áttekinthetjük a környéken mások által rögzített túraútvonalakat – Fotó: theolivepress.es

 

A Wikiloc népszerűségének egyik titka, hogy már az ingyenes verzió is használható arra, hogy a környékünkön fellelhető túraútvonalak között böngésszünk, rögzítsük a saját túránk útvonalát, és letöltsünk térképeket offline használatra. Igazi közösségi alkalmazásról van szó, amelynek adatbázisát a felhasználók gyarapítják napról napra, a feltöltött túrákhoz leírást és képeket adva.


Csupasport-magazin: A nehéz pályák nagymenője


Vas Kata Blanka igazi vagány csaj, imádja a nehéz pályákat – de voltaképpen minden bringásszakágban otthon érzi magát. Ha pedig már sok az edzés, kikapcsolódásként elmegy a családdal – bringázni!


Erről és persze sok minden egyéb szabadidős érdekességről írunk a Csupasport magazin első számában, amely március 10-én jelenik meg! A 100 oldalas magazinon kívül olvasóink kapnak egy 16 oldalas versenyeredményes mellékletet is.


„A célunk, hogy közelebb hozzuk egymáshoz az embereket, és segítsük őket, hogy minél kellemesebben töltsék el az időt a szabadban – foglalta össze a Wikiloc küldetését Berta Nicolazzi, az alkalmazás fejlesztéséért felelős cég szóvivője a theolivepress.es-nek. – Az alkalmazás több mint tízéves múltra tekint vissza, mostanra több mint ötmillióan használják. Könnyen lehetnének többen is, de a céges politika nem teszi lehetővé, hogy nagyobb összeget fordítsunk marketingre. Mindig is abban bíztunk, hogy ha jó az alkalmazás, a híre úgyis elterjed a felhasználók között, és ez úgy tűnik, működik.”

A Wikilocot már csak azért is érdemes letölteni, hogy ötleteket kapjunk a következő túránkhoz. Mivel mobiltelefonunk GPS-ét is képes használni, helyzetünk alapján szemezgethetünk a környékünkön fellelhető útvonalakból, amelyeken aztán végig is navigál.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik