Mark Wahlberg hajnal négykor már edz

P.N. P.N.P.N. P.N.
Vágólapra másolva!
2019.12.24. 22:23
EZT ÍRTUK 2019-BEN! Bizonyára sokan kelnek fel kora reggel azért, hogy edzőterembe menjenek. De ki az, aki még jóval pirkadat előtt képes ébredni azért, hogy sportoljon? Mark Wahlberg.

(Az ünnepek alatt válogatást közlünk 2019 legolvasottabb anyagaiból.)

Wahlberg edzés után pulykaburgert, édesburgonyát és fehérjeshake-et fogyaszt. Fél 11-kor általában grillezett csirkét vagy pulykamellet eszik, két keményre főtt tojással, avokádóval, uborkával, paradicsommal, salátával. Egy órakor jön az ebéd pulykás hamburgerrel, édesburgonyával vagy steakkel. A 47 éves színész délután 3 óra 30-kor is tréningezik, előtte szintén grillezett csirkét eszik, a hat órai családi vacsorán pedig többnyire halat fogyaszt. A korai kelés azzal jár, hogy hamar ágyba kerül, fél nyolckor már lefekszik.

Szeretek keményen dolgozni, és szükségem van rá, hogy hét és fél órát pihenjek, ennyi kell a regenerálódáshoz. Mindig vannak olyan szerepeim, amikor izmos, erős alakot játszom, de okosan kell csinálnom, vigyáznom kell a testemre. Ezek az edzések nagyon jók arra, hogy fitt legyek, és tartsam a lépést a gyerekeimmel” – nyilatkozta Wahlberg, akinek az edzésvideóit az interneten is megtalálják az edzeni vágyók.

CSAK EGY KATTINTÁS, ÉS MÁRIS BÖNGÉSZHETI CÍMLAPUNKAT: ÖTVEN-HATVAN CIKK, FOLYAMATOSAN FRISSÜLŐ TARTALOM!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik