Az Instagramról lett sztárfocisták edzője

Vágólapra másolva!
2018.12.09. 13:03
John Terry személyi edzőjeként kezdte, Bradley Simmonds azóta Anglia legkeresettebb személyi edzője, és számos híresség edzésprogramjáért felel.

Bradley Simmonds nagy álma volt, hogy egyszer majd ő is a legjobbak között futballozzon. Simmonds a Queen's Park Rangersben bontogatta szárnyait, ám egy sérülés véget vetett a karrierjének. A fiatal férfi a sporttól nem szakadt el, személyi edzőnek tanult. Hogy került kapcsolatba a hírességekkel? Ő is, mint olyan sokan, a közösségi médiának köszönheti, hogy felfigyeltek rá.

„Marketingeszközként elkezdtem használni az Instagram-oldalt, hogy megmutassam, ki vagyok, milyen edzésmódszerekkel dolgozom – mesélte egy korábbi interjúban Simmonds. – A követőim száma folyamatosan nőtt és egyszer csak John Terry is közéjük tartozott. Folyamatosan kedvelte a videóimat, én pedig ezek után közvetlenül neki küldtem edzésvideót, aminek nagyon örült.”

Nos, a labdarúgástól már visszavonult Terryvel így kezdődött a munkakapcsolat. Nem sokkal később Terry után Theo Walcott is Simmonds edzésmódszerei szerint készült. Ma már még több futballista, énekes és színész készül az ő edzéstervei szerint. Simmonds szerint a futballistáknál Ronaldo indított el egy folyamatot.

https://www.instagram.com/p/BnLpAU-FCd4/

„Mindenki látta, hogy Cristiano Ronaldo milyen keményen dolgozik és, hogy mit ért el. Mindenki úgy akar kinézni, mint ő, olyan erőben akar lenni, ezért vállalják az extra munkát. Ezek az edzések ráadásul nemcsak a fizikumnak, hanem a mentalitásnak, az önbizalomnak is jót tesznek. Ha tudod, hogy elvégezted a pluszedzéseket, akkor rendben van a gondolkodásod is” – mondta Simmonds, aki szerint három alapvető dologra mindenkinek oda kell figyelnie.

Az első, találd meg azt a mozgásformát, amit a legjobban szeretsz. A második, hogy aludj eleget és ne hagyd a mobiltelefonodat az ágy mellett, mert akkor biztosan kísértésbe esel, hogy szörfözz a neten. A harmadik pedig az, hogy mindig legyenek céljaid.

https://www.instagram.com/p/BTERadEAjq9/

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik