Három hét kitartás!

Vágólapra másolva!
2018.06.07. 18:17
A szakemberek állítják, a fitneszben a legfontosabb, hogy a mozgás (meg)szokássá váljon. De vajon mikortól számít valami megszokásnak? Mennyi idő kell ahhoz, hogy a testünk, szervezetünk hiányolja a mozgást?

Kezdjük a jó hírrel: nem kellenek hónapok, évek, hogy kialakíts egy szokást, már három hét is elegendő hozzá!

Ezt igazolják az évek során elvégzett átalakító programok is. A legtöbb hölgy három hét után gyors átalakuláson ment keresztül, ennyi idő alatt megszokták az új életmódot, sőt három hét alatt annyit fogytak, hogy az eredmények láttán képesek különösebb szenvedés nélkül folytatni a diétát.

Ha ezeket a szokásokat az első három hétben kialakítod, ha hetente legalább 3-4 alkalommal eljársz edzeni, akkor már megszoktad, szereted, és végigcsinálod.

Más szavakkal, ha az általad összeállított edzésterveket három hétig csinálod, már motivált leszel a folytatáshoz. Csak három hét! Ennyit bárhogy kibírsz, csak erre gondolj.

De mi lehet vajon a segítségünkre? Igen, a mentális erőnk…


Ha erősen hiszed, hogy az általad elvégzett edzés drasztikusan javítja a tested, drasztikusan javulnak az eredményeid is.

– Tehát, ha zsírt égetnél, csak eddz intenzíven, de fontos, hogy mentálisan rögzítsd az eredményeket, amelyeket visszajelzésként kapsz. Lásd magad előtt a testzsírt, amint ég, és erősen higgy benne, hogy az étrended és az edzésprogramod elképesztően hatékony.

– Ha izomzatot építesz, higgy abban, hogy az edzésterved/étrended/kiegészítőid fantasztikusan segítik az izomsejtjeid épülését.

– Ugyanígy használd ezt a módszert az étrended esetében is. Higgy a helyes étkezésedben!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik