Vajon diadalmaskodunk ott, ahol tavaly elvéreztünk?

Vágólapra másolva!
2013.03.17. 14:03
Ezidáig kijelenthető, hogy sikerrel vettük a sorra elénk gördülő akadályokat, most viszont egy olyan állomáshoz érkeztünk, amire teljesen komolyan...

Ezidáig kijelenthető, hogy sikerrel vettük a sorra elénk gördülő akadályokat, most viszont egy olyan állomáshoz érkeztünk, amire teljesen komolyan mondhatjuk, hogy kemény dió lesz.Ezidáig kijelenthető, hogy sikerrel vettük a sorra elénk gördülő akadályokat, most viszont egy olyan állomáshoz érkeztünk, amire teljesen komolyan mondhatjuk, hogy kemény dió lesz.

Nemcsak azért, mert a Vitória Guimaraes egészen jó formában van jelenleg - a hatodikok a tabellán -, hanem mert általában nehezen bírunk velük idegenben. Bajnoki mérkőzésen utoljára egészen pontosan 2009 augusztusában tudtuk őket legyőzni otthonukban, szóval ha ez nem ok az aggodalomra, akkor semmi. Azt viszont remélem, hogy a karbantartók rendbe hozták már a stadiont a három héttel ezelőtti szurkolói duhajkodás után, mert ellenkező esetben csak állóhelyekre szól majd a jegy.

Mit tudunk a Guimaraesről azon kívül, hogy szeretnek borsot törni az orrunk alá? Semmi mást, csak ezt. Tavaly is akkor kaptunk ki tőlük, amikor igazán fontos lett volna nyerni. Egy kis túlzással akár azt is állíthatjuk, hogy akkor ment el számunkra a bajnokság, hisz egy rendkívül idegesítő formahanyatlásnak volt ez, na meg a Zenit elleni idegenbeli meccs a kezdete. Aki emlékszik még arra a meccsre, az át is tudja érezni, hogy milyen értékes lehetne most a három pont elrablása.

A legveszélyesebb játékosuk egyébként az algériai Soudani, aki bár 5 gólnál jár, de megmondom őszintén, most hallok róla először. Lényeg a lényeg, a védelmünknek ezúttal a helyén kell lennie, mert ha ismét ők szerzik az első gólt, akkor nagyon nehéz dolgunk lehet.

Hilal El Arbi Soudani

- Mi az, hogy nem hallottál még rólam? Már tavaly is itt toltam bamme' !

Mivel kezd kirajzolódni előttünk JJ rotálási stratégiája - tudjuk kit preferál a bajnokságban és kit az Európa-ligában - ezért viszonylag könnyű dolgunk van, ha meg szeretnénk tippelni a kezdőcsapatot. Persze az is lehet, hogy a Porto majd kikap előttünk, az öreg pedig azt is figyelembe veszi majd és meglep minket a felállással, mindenesetre én erre szavazok (persze csak ha Luisao és Garay már bevethető, mert egyelőre erről még nincs infónk):

A meccset a DigiSport 2 élőben közvetíti 21:25-től.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik