Ez nem az én csapatom!

Vágólapra másolva!
2012.10.23. 20:10
Mondanám, hogy azt kaptuk, amit megérdemeltünk, de nem így van. Amit érdemeltünk volna, az egy három, de inkább négy gólos vereség, ami simán...

Mondanám, hogy azt kaptuk, amit megérdemeltünk, de nem így van. Amit érdemeltünk volna, az egy három, de inkább négy gólos vereség, ami simán benne volt a meccsben a helyzetek alapján. Pontozás. Mondanám, hogy azt kaptuk, amit megérdemeltünk, de nem így van. Amit érdemeltünk volna, az egy három, de inkább négy gólos vereség, ami simán benne volt a meccsben a helyzetek alapján. Pontozás.

Artur - 7.0

Ha nincs ma Királyunk, már az első percben gólt kapunk, így húztuk a harmadikig. Neki köszönhetően nem lett kiütés a vége, egyértelműen a legjobbunk volt. Nagyon sok klasszis brazil kapus lehet, ha nem fér a válogatott közelébe sem.

Maxi - 4.0

Végigidegeskedtük a nyarat, hogy nincs balhátvédünk, erre a Bajnokok-Ligája rádöbbent, hogy igazából jobb bekkünk nincs. De nagyon nincs.

Jardel - 5.0

Mivel előbbiből adódóan folyamatosan két ember helyett kellett védekeznie, néha porszem került a gépezetbe. Öngólt vétett, de ha nem próbál meg menteni, Ari bepofozta volna, ez szinte biztos. Luisao lába hosszabb, de ugye ő maródi még egy darabig.

Garay - 5.0

Nem ez volt élete meccse, de úgy ahogy elirányítgatta a védelmet. Nem rajta múlt, hogy pont nélkül maradt a csapat.

Melgarejo - 5.0

Nem emlékszem, hogy egyszer is mögé kerültek volna, a második gólnál a visszazárni próbáló Bruno César maradt le Makeevről, miután ő behúzódott az emberével. De támadásban nagyon kevés, amit hozzá tud tenni, rendre elnyomták az erősebb testfelépítésű oroszok.

Matic - 6.0

Adott egy gólt a Szpartaknak a harmadik percben, majd 10 perccel később megakadályozott egy másikat. Küzdött, harcolt, próbálkozott. Nem hibátlanul, de ha valakit még lehet dicsérni Artur mellett, az ő.

Enzo Perez - 5.0

Nem kezdett jól, de a második félidőben több labdát is szerzett. Csak ezen a szinten ez igazán kevés.

Salvio - 4.5

Na, ő az, aki a legjobb úton halad afelé, hogy igazán megutáljam (mondjuk ebben Jesus is benne van, jócskán). Indokolatlanul sokat játszik, állandóan cselezni akar, csak már a 8. percre kiismerik, mivel egy csele van. Megtolja, beadja, ha van hely, megpróbál betörni. A Beira Mar ellen megy, de itt, a Bl-ben ez lófasz. Ráadásul tiszta ziccert lőtt a kapu mellé. Oké, volt egy gólpassza.

Rodrigo - 4.5

Ha ennyire hisztiző hangulatember marad, minden bizonnyal ő lesz a következő Váczi Zoli.

Bruno César - 5.0

Bruno egy nagyon veszélyes szélső. A jobb oldalról indulva. Jesus ma is több helyen arconcsapta a csapatot, többek között őt a bal oldalon játszatva.

Lima

Lima többször került helyzetbe, de ma csak egyszer idézte bragai önmagát

Lima 5.5

A brazil gólt szerzett, de több helyzetben is jobb döntést hozhatott volna, az ő lábában is ott maradt az egyenlítés.

Gaitánnak volt pár veszélyes elfutása, de mivel Salvio a kibebaszott Isten, ezért csak fél órát kaphatott. Cardozo ugyanennyi időt töltött a pályán, de Limával sokkal inkább kioltják egymást egyszerre, minthogy két veszélyes csatárunk legyen. Ola John létezik!

Összességében ez egy nagy rakás szar volt, úgy ahogy van! Nem tudom mi kell még, hogy Jorge Jesus belássa, komoly problémák vannak, és most már ő is igencsak felelősségre vonható. Pontozás vége.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik