Videó: CR lent maradt az edzésen, itt az orvosi vélemény!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.24. 12:53
Nagyon nehéz helyzetben Cristiano Ronaldo, a Real Madrid labdarúgócsapatának portugál extraklasszisa a blancók keddi edzésén rásérült a combjára, és könnyen lehet, hogy lemarad a Bajnokok Ligája döntőjéről.

Mint arról beszámoltunk, a pénteki és a szombati edzést is idő előtt fejezte be Cristiano Ronaldo.a pénteki és a szombati edzést is idő előtt fejezte be Cristiano Ronaldo.

A portugál a combját fájlalta, és bár a spanyol fővárosban tudták, a fináléra sem lesz százszázalékos állapotban, úgy tűnt, pályára tud lépni szombaton Milánóban.

A királyiak legutóbbi edzésén azonban rosszabbodott a helyzet, egy beadás után ugyanis CR összeütközött a levegőben Daniel Carvajallal és Kiko Casillával, ráadásul rosszul is érkezett a földre a koccanás után.


Ezt követően a madridiak orvosi stábja megpróbálta azonnal ellátni, ám hamar kiderült, nagyobb a baj.

Ez nem néz ki jól… (Fotó: Twitter)
Ez nem néz ki jól… (Fotó: Twitter)

Cristiano Ronaldo ezt követően saját lábán ugyan, de kénytelen volt elhagyni a pályát, és láthatóan nem volt túl boldog…


FRISS: Az AP hírügynökség helyszínen tartózkodó riporterének beszámolója szerint Cristiano Ronaldo állítja, nagyobb volt az ijedtség, mint a baj.

Az edzés után megvizsgálták a Real Madrid csapatorvosai is, és kizárták, hogy súlyos sérülés érte volna. Az orvosi stáb szerint Ronaldo vállalhatja a játékot a szombati BL-döntőben, a játékos pedig ugyanezt erősítette meg, mondván, mindenképp pályára lép.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik