Real: CR a pénteki és a szombati edzéssel korábban végzett

Vágólapra másolva!
2016.05.23. 20:43
A pénteki és a szombati edzést is idő előtt fejezte be a május 28-i BL-döntőre készülő Real Madrid portugál labdarúgója, Cristiano Ronaldo. A madridi kiadású marca.com szerint nem áll fenn annak a veszélye, hogy a klasszis kihagyja az Atlético Madrid elleni finálét, viszont aligha lesz százszázalékos állapotban.

Vasárnap pihenőnap várt a Real-játékosokra, CR-rel viszont a madridi klub specialistái foglalkoztak. Zinédine Zidane és a szakmai stáb ennek ellenére mégis úgy döntött, hogy a szélső egészségi állapotára való tekintettel a héten végig hasonlóan kímélő munkát adnak a portugálnak.

Az eset amúgy hasonlóságot mutat a két évvel ezelőtti Real–Atlético döntőhöz, amelyen Cristiano Ronaldo ugyancsak nem volt teljesen egészséges. Ez később a portugál válogatottnál ütött vissza, hiszen a vb-n nem tudott húzóemberré válni, messze volt csúcsformájától. Idén Eb vár a portugálokra – velünk vannak egy csoportban –, a Madridból érkező orvosi hírekre ők ezért különösen odafigyelnek. Mint ahogyan mi is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik