BL: Ibra boldogságában olyat tett, amit nem nagyon szokott

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.11.26. 07:31
Zlatan Ibrahimovic góllal járult hozzá a Paris Saint-Germain 5–0-s győzelméhez a szülővárosában, Malmőben szerda este lejátszott labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzésen, és nagy örömében szép gesztussal kedveskedett csapattársának, Lucas Mourának.

„Fantasztikus este volt, számomra elképzelhetetlenül szép – fogalmazott Zlatan Ibrahimovic a lefújás után. – Annak idején ebben a klubban kezdtem futballozni, Malmőben nőttem fel, és most Bajnokok Ligája-mérkőzést játszhattam itt a PSG-vel. Ilyen, amikor megvalósul egy álom. Az pedig, hogy gólt szereztem, még szebbé teszi az élményt. Hihetetlen, milyen biztatást kaptam a malmői szurkolóktól, de nemcsak ők imádnak engem, hanem én is őket már a kezdetektől. Azért jöttünk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, a munkát elvégeztük, jöhet a folytatás. Minden meccs fontos, hiszen minden versengésben távoli célokat tűztünk magunk elé.”Zlatan Ibrahimovic a lefújás után. – Annak idején ebben a klubban kezdtem futballozni, Malmőben nőttem fel, és most Bajnokok Ligája-mérkőzést játszhattam itt a PSG-vel. Ilyen, amikor megvalósul egy álom. Az pedig, hogy gólt szereztem, még szebbé teszi az élményt. Hihetetlen, milyen biztatást kaptam a malmői szurkolóktól, de nemcsak ők imádnak engem, hanem én is őket már a kezdetektől. Azért jöttünk, hogy kiharcoljuk a továbbjutást, a munkát elvégeztük, jöhet a folytatás. Minden meccs fontos, hiszen minden versengésben távoli célokat tűztünk magunk elé.”

A francia újságírók alig jutottak szóhoz, látván, hogy a hajrában egy kecsegtető pozícióban megítélt párizsi szabadrúgást nem a svéd világklasszis, hanem Lucas Moura végzett el – mellesleg tökéletesen, gól lett belőle, a brazil első BL-találata.

„Megkértem Ibrát, hadd lőhessem én, és ő megengedte. Talán azért, mert ő már rúgott korábban egy gólt – idézte fel a történteket nevetve Lucas. – Örülök, hogy jól sikerült számára ez a különleges este, és persze annak is, hogy megszereztem az első gólomat ebben a sorozatban. Hogy ezentúl mindig átengedi-e nekem a szabadrúgásokat? Nem, azt azért nem hiszem...”

BAJNOKOK LIGÁJA
A-CSOPORT, 5. FORDULÓ

Malmö–Paris Saint-Germain 0–5 (Rabiot 3., Di María 14., 68., Ibrahimovic 50., Lucas Moura 82.)
Sahtar Doneck–Real Madrid 3–4 (Alex Teixeira 78., 89. – az elsőt 11-esből, Dentinho 83., ill. Cristiano Ronaldo 18., 70., Modric 50., Carvajal 52.)

A CSOPORT MÉRKŐZÉSEIRŐL IDE KATTINTVA OLVASHAT BŐVEBBEN.

AZ A-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Real Madrid 5 4 1 11–3 +8 13
2. Paris SG 5 3 1 1 10–1 +9 10
3. Sahtar Doneck 5 1 4 7–12 –5 3
4. Malmö 5 1
4 1–13 –12 3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik