BL: adminisztrációs probléma a Vidinél, újonc kapus véd majd

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.13. 10:17
null
Nem volt zökkenőmentes az indulás – nehéz helyzetben a Vidi (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu">vidi.hu</a>)
A Videoton labdarúgócsapata hétfő reggel 18 fős kerettel, busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, ahonnan repülővel utazik tovább Angliába, ahonnan tovább megy a The New Saints elleni keddi Bajnokok Ligája-selejtező helyszínére. A vidi.hu beszámolója szerint a klub három légiósa nem tarthatott a csapattal.

 

Július 14-én magyar idő szerint 20 órától (helyi idő szerint 19-től) a walesi The New Saints otthonában lép pályára a Vidi a Bajnokok Ligája második selejtező körében. Az együttes hétfő reggel busszal indult a Liszt Ferenc repülőtérre, majd repülővel megy tovább Manchesterbe. A charterjárat kora délután landol az angol városban, ahonnan a csapat busszal teszi meg a hátralévő utat a mérkőzés helyszínére, a walesi-angol határ angliai felén lévő Oswestrybe (a TNS a walesi Llansantffraid és az angliai Oswestry közös klubja, a stadionja utóbbi városban van).

A Vidi 18 fős kerettel indult útnak a Bajnokok Ligája-selejtezőre. A Szuperkupa-mérkőzésen a bokájára rúgást kapó Feczesin Róbert és az egyik edzésen húzódást szenvedő balhátvéd, Rémi Marevál sérülése nem jött rendbe, míg Braniszlav Danilovics, Filip Pajovics és Mirko Ivanovszki adminisztrációs problémák miatt nem kapott idejében vízumot, így Bernard Casoni velük nem számolhat a walesi bajnok elleni összecsapáson.

Nagy kérdés, hogyan áll fel így az első meccsen a fehérvári csapat, hiszen Danilovics és helyettese, Pajovics sem védhet, ezért a 23 éves Gábor Péter vagy a 18 esztendős Gyánó József – egyikük sem védett még NB I-es meccsen – nevével kezdődhet az összeállítás. Elöl ugyancsak gondok támadhatnak, hiszen a felkészülés során Feczesin Róbert és Mirko Ivanovszki játszott ékként, így ezen a poszton is szükségmegoldásra szorul Casoni.

A The New Saints elleni találkozóra 20 font a belépő, amelyet a helyszínen, a Park Hall Stadionban lehet megvásárolni. A Videoton nem szervezett utazást a mérkőzésre. A stadion kapui egy órával a kezdés előtt, ottani idő szerint 18 órakor nyitnak. A keddi mérkőzést a Duna 20 órától élőben közvetíti.

A VIDEOTON KERETE
Gábor Péter, Gyánó József (kapusok), Szolnoki Roland, Heffler Tibor, Juhász Roland, Paulo Vinícius, Lang Ádám, Fejes András, Pátkai Máté, Simon Ádám, Dinko Trebotic, Kees Luijckx, Kovács István, Gyurcsó Ádám, Koltai Tamás, Filipe Oliveira, Marko Pajac, Sejben Viktor
A visszavágót július 22-én, szerda 20.30-kor játsszák a Sóstói Stadionban.

KUPACSAPATAINK PROGRAMJA
BAJNOKOK LIGÁJA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
Július 14., 20.00: The New Saints (walesi)–VIDEOTON
Július 22., 20.30: VIDEOTON–The New Saints
ADATBANK ÉS KULCSDÁTUMOK
EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 2. FORDULÓ
Július 16., 18.00 Skonto Riga (lett)–DVSC
Július 16., 20.30: FTC–Zeljeznicar (bosnyák)
Július 23., 17.00 DVSC–Skonto Riga
Július 23., 18.00: Zeljeznicar–FTC
EURÓPA-LIGA, SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
Szutjeszka Niksics (montenegrói)–DVSC 2–0
Továbbjutott:
a DVSC, 3–2-es összesítéssel
FERENCVÁROS–Go Ahead Eagles (holland) 4–1
Továbbjutott: az FTC, 5–2-es összesítéssel
Vojvodina (szerb)–MTK BUDAPEST 3–1
Továbbjutott:
a Vojvodina, 3–1-es összesítéssel
ADATBANK ÉS KULCSDÁTUMOK
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik