L. P. I. 2020.08.11 23:12

Lőw Zsolt: Versenyt futunk az idővel; Ladányi Balázs: Változik az ember, lenyugszik...

A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.

 

Lőw Zsolt már az Atalanta elleni BL-negyeddöntő lázában. A PSG magyar másodedzője Mbappé sérüléséről, Neymarékhoz fűződő viszonyáról, a vírus miatt nem mindennapos körülmények közepette megrendezendő lisszaboni BL-ről és persze az Atalanta félelmetes góllövőformájáról is beszélt Tóth Ádámnak. Heti BL-előzetes két oldalon.

Két nap múlva rajtol az OTP Bank Liga 2020–2021-es idénye. Négyrészes felvezető sorozatunk harmadik felvonásában a Mezőkövesdről, az Újpestről és a Budapest Honvédról tudható meg minden érdekesség.

Tokmac Nguen az ősszel apa lesz, de addigra már BL-csoportkörös is szeretne lenni. A Fradi szélsője szerint triplázni, azaz sorozatban harmadszor bajnokságot nyerni nagyon nehéz lesz, de a célja természetesen ez. Babják Bence interjúja.

Ladányi Balázst egykor edzőbuktatónak tartották, ma pedig a palánk túloldalán dolgozik. A szapporói hős Szűcs Andrásnak az edzői munka nehézségeiről, a korral való változásokról és a hoki-elnökválasztásról is beszélt.

2020.09.17 15:24:37

Bajnokok Ligája PÓR KÁROLY

Az InStat-mutatókon keresztül jól látszik, miben fejlődött a Fradi játéka, mik voltak Rebrov nyerő húzásai.

2020.09.17 00:09:32

Bajnokok Ligája SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Nem szerencsével, hanem szervezett, tudatos játékkal ment tovább.

2020.09.16 18:20:50

Bajnokok Ligája BORBOLA BENCE (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Történelmi siker: sorozatban harmadszor lesz magyar csapat európai kupa csoportkörében. A BL-főtábláért a Molde lesz az ellenfél.