BL: a Monaco edzője szerint Wenger nem tiszteli őket

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.18. 15:55
Leonardo Jardim, a francia labdarúgó-bajnokságban szereplő Monaco vezetőedzője „beszólt" Arsene Wengernek, az Arsenal menedzserének a keddi Bajnokok Ligája-visszavágó után.

Mint ahogy korábban írtuk, kevésen múlott, hogy nem az „ágyúsok" továbbjutásával végződött a BL-nyolcaddöntő, Arsene Wenger nem is viselte jól a kiesést.Mint ahogy korábban írtuk, kevésen múlott, hogy nem az „ágyúsok" továbbjutásával végződött a BL-nyolcaddöntő, Arsene Wenger nem is viselte jól a kiesést.

„Nem érdemelt továbbjutást a Monaco – mondta Wenger a mérkőzést követően. – Alig próbálkoztak kapura lövéssel. Minden kudarc fáj, különösen az ilyen, de az én szememben győztes a csapatom.”

A lefújás után nem volt kézfogás a két mester között, Jardim részéről – elmondása szerint – azért, mert nem fog kezet olyan menedzserrel, aki nem tiszteli az együttesét.

„Miután az első meccsen Wenger sportszerűtlen módon nem gratulált, a második találkozón én sem voltam hajlandó megtenni – mondta Jardim. – Az Arsenal lenézett minket Londonban, meglepetést tudtunk okozni. Még a három egyes idegenbeli siker ellenére sem hitt bennünk senki sem. Tudtuk, hogy kemény kilencven perc vár ránk, de megmutattuk a kétkedőknek, hogy ott tudunk lenni a legjobb nyolcban. Most először vezettem csapatot a BL negyeddöntőjébe, rendkívül boldog vagyok. Tudom ugyanakkor, hogy a pénteki sorsoláson mindenki velünk szeretne összekerülni és megmérkőzni a negyeddöntőben, a meglepő siker ellenére is."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik