BL: Villas-Boas maximálisan elégedett a Chelsea első félidei teljesítményével

Vágólapra másolva!
2011.10.19. 23:21
A Chelsea labdarúgócsapata hazai pályán 5–0-ra legyőzte a Genket a Bajnokok Ligája E-csoportjának szerdai mérkőzésén. Fernando Torres két góllal keserítette meg az egyébként bravúrokat is bemutató Köteles László életét, Tőzsér Dániel kapustársához hasonlóan végigjátszotta a mérkőzést.

„Kiváló munkát végzett legénységem, végig koncentráltan játszottunk – bólogatott elégedetten a lefújást követően a Chelsea menedzsere, André Villas-Boas. – A srácok keményen mentek előre, az első félidő egyenesen fantasztikus volt, elképesztő iramot diktáltunk. A második játékrészben gyakran hiba csúszott passzainkba, de még az utolsó tíz percet is végighajtottuk. A győzelem jó alapot ad számunkra az utolsó három mérkőzés előtt.”André Villas-Boas. – A srácok keményen mentek előre, az első félidő egyenesen fantasztikus volt, elképesztő iramot diktáltunk. A második játékrészben gyakran hiba csúszott passzainkba, de még az utolsó tíz percet is végighajtottuk. A győzelem jó alapot ad számunkra az utolsó három mérkőzés előtt.”

„Tudtuk a mérkőzés előtt, hogy nem lesz könnyű dolgunk, ha nem koncentrálunk kellőképpen, de szerencsére végig odafigyeltünk, és nem is volt gond – filozofált a lefújás után a Chelsea kapusa, Petr Cech, aki nem volt éppen agyonfoglalkoztatva a mérkőzésen. – Megérdemeltük a sikert ilyen különbséggel is, végig uraltuk a mérkőzést.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik