BL: Teljesítettük a missziót! - üzent Contének asszisztense

Vágólapra másolva!
2012.12.05. 23:55
A Sahtar Doneck elleni 1–0-s győzelmével a Juventus csoportelsőként jutott tovább a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe. A torinóiak másodedzője, Angelo Alessio főnökének, Antonio Contének üzent a találkozó után: a küldetés teljesítve, nyugodtan adja vissza a helyét felettesének.

„Nagy elégedettséggel tölt el, hogy teljesítettük ezt a misszót. Kivételes dolog, hogy nyertünk itt, és a csoport élén végeztünk. Köszönetet kell mondani a keretnek, hogy Antonio hiánya ellenére teljesen megfeleltek elvárásainknak” – nyilatkozta Alessio a lefújás után. Mint ismert, Conte eltiltása miatt az ősszel nem ülhetett a kispadon a BL-ben, a tavasszal viszont már újra irányíthat.

„Folyamatosan fejlődtünk a csoportkör folyamán, és végül a Chelsea elleni nagyszerű teljesítménnyel és a mai győzelemmel zártunk. Tudtunk mindent a Sahtarról, tudtuk, hogy elsősorban az egyéni teljesítményekre alapozza játékát, bár a kontráival okozott némi problémát. De azzal, hogy sikerült blokkolnunk a kreatív tengelyét, már nem volt olyan szervezett, így semlegesíteni tudtuk játékosait” – mondta a szakember.

„Száztíz százalékot adtunk ki magunkból ma este, és az utolsó pillanatokig rizikós volt a végkimenetel. Talán megérdemeltük volna, hogy még több gólt szerezzünk” – összegzett a meccs után Giorgio Chiellini.

„Igazán kellemetlen és paradox lenne, hogy a csoport élén végezve a Real Madriddal sorsolnának össze minket, de bizonyítottuk, hogy a Juventus mindenki ellen felveszi a versenyt” – tekintett előre a sorsolásra a védő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik