BL: Talán tart tőlünk a Debrecen - véli az albánok kapusa

Vágólapra másolva!
2012.07.10. 11:07
Orges Shehi, az albán bajnok Skënderbeu egyszeres válogatott kapusa úgy véli, a DVSC-nél kitűzött prémium mutatja, a magyar csapat komolyan veszi a Bajnokok Ligája-selejtezős ellenfelet, és tán egy kicsit tart is riválisától.

„A hírek szerint külön prémium jár a kiejtésünkért, ez pedig azt jelenti, hogy a magyarok komolyan vesznek bennünket, és egy kicsit tartanak is tőlünk. A Debrecenről az első benyomásom az, hogy nagyon jó játékosokból áll, akiknek ráadásul jelentős a nemzetközi tapasztalata – az, hogy már megjárták a BL csoportkörét, tökéletesen mutatja az erejüket” – nyilatkozta Shehi.

„A továbbjutás sorsa nem Korcëban dől el, legalábbis jó lenne, ha a visszavágót élessé tudnánk tenni. Fontos, hogy ne csak védekezzünk, és így lazábban tudjunk játszani – a legjobbunkat igyekszünk hozni, cél a továbbjutás. A felkészülésünk kitűnően sikerült, óriási segítség volt, hogy Ausztriában készülhettünk. A csapat jó állapotban van, már csak annyi marad nekünk, hogy ezt a Debrecen ellen a pályán is megmutassuk” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik