BL-selejtezőt játszik a Fradi; Babos nekivág New Yorknak

Vágólapra másolva!
2020.08.18. 23:16
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk.


Még nagyobb felelősséggel. Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának edzője hangsúlyozta, az egymérkőzéses párharcok sokkal nagyobb összpontosítást igényelnek, mert nincs lehetőség a hibák kijavítására, úgyhogy észnél kell lenni a svéd Djurgarden elleni hazai BL-selejtezőn.
Még nagyobb felelősséggel.
Szerhij Rebrov, a Ferencváros labdarúgócsapatának edzője hangsúlyozta, az egymérkőzéses párharcok sokkal nagyobb összpontosítást igényelnek, mert nincs lehetőség a hibák kijavítására, úgyhogy észnél kell lenni a svéd Djurgarden elleni hazai BL-selejtezőn.

Méltó helyükre vágynak. Szabó Péter, a DVSC elnöke profi, üzleti alapon működő klub alapjait igyekszik lefektetni, és olyan csapat kialakítását tervezi, amely az élvonalban is versenyképes lesz. Ballai Attila interjúja.

„Ha megfelelő ajánlat érkezik, megyek haza” – mondta a szurkolói ankéton Roderick Duchatelet, az Újpest tulajdonosa. A játékospolitikáról, a klub esetleges eladásáról, a címerkérdésről, a távozó kulcsemberekről és a folyamatos kritikákról is beszélt.

Gyémántra leltek. Tizenhat évesen már a belga U21-es bajnokságban játszik a magyar édesanyától és holland apától származó Vic Van Osselaer, aki hétfőtől szerdáig az U18-as válogatottunkkal készül. Babják Bence írása.

Indul az utazás. Babos Tímea, a legeredményesebb magyar teniszező nem lelkesedik a rá váró New York-i körülményekért, ennek ellenére pályára lép a US Openen. Klein Ron interjúja.

Nem adja fel. Miért is tenné? Rengetegen biztatják, és sokan értékelik, hogy minden energiájával azért küzd, hogy ott lehessen a hetedik olimpiáján. A tőrvívó Mohamed Aidával Kovács Erika beszélgetett.

Türelmet tanulni. Akár tétlenségben is tölthette volna a nyarat Kovács Sarolta, aki a szinten tartó edzésmunka mellett új irányokat is talált magának. A világbajnok öttusázóval Lipiczky Ágnes készített interjút.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik