BL: rossz Twitter-posztot kedvelt, rászálltak a rajongók

Börzöli BernadettBörzöli Bernadett
Vágólapra másolva!
2019.08.14. 13:05
null
Scott Brown két okot is adott a Celtic szurkolóinak, hogy leszólják (Fotó: AFP)
Nem csak amiatt élt át nehéz pillanatokat Scott Brown kedd este, mert csapata, a Celtic nem jutott tovább a Bajnokok Ligája selejtezőköréből. A skót középpályás ugyanis „félrenyomott” a Twitteren, és ezzel felkeltette a szurkolók haragját.

 

Nem sikerült kiharcolnia a továbbjutást a Celticnek a keddi Bajnokok Ligája-selejtezőn – a skót klub 5–4-es összesítéssel maradt alul a Kolozsvári Vasutassal, a CFR Cluj-zsal szemben. Scott Brownnak, a Celtic középpályásának azonban nem csak a találkozón nyújtott teljesítménye miatt volt oka bocsánatot kérni a rajongóktól.

Történt ugyanis, hogy Brown a meccset követően kedvelt a Twitteren egy bejegyzést, amiben kritizálják a csapata menedzserét, Neil Lennont. Emiatt a szurkolók alaposan rászálltak, s végül Brown egy posztban magyarázta el a történteket.

„Csak végiggörgettem a Twitteren, és biztosan véletlenül nyomtam rá a gombra. Nem az én stílusom bárkit is leszólni a Twitteren. Teljes mértékben a menedzserünk és a többi játékos mellett állok. Ha bárkit is le lehet szólni, az én vagyok, hiszen nem teljesítettem elég jól. Sajnálom!” – olvasható a 34 éves játékos közösségi médiás oldalán.

A rajongókat azonban nem hatotta meg Brown bocsánatkérése, és a félrenyomásért, illetve a meccsen nyújtott teljesítményéért is jelentős kritikával illeték. Az egyik legkegyetlenebb üzenetben például megkérték, hogy tegyen egy szívességet a csapatának, és vonuljon vissza.

BAJNOKOK LIGÁJA
SELEJTEZŐ, 3. KÖR, VISSZAVÁGÓ

Celtic FC (skót)–CFR Cluj (Kolozsvári Vasutas, romániai) 3–4
(J. Forrest 51., Édouard 61., R. Christie 76., ill. Deac 27., Omrani 74., 80. – az elsőt 11-esből, Tucudean 97.)
Továbbjutott: a CFR Cluj, 5–4-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik