HIRDETÉS
HIRDETÉS
PIETSCH TIBOR (Athén) 2018.08.27 19:56 Frissítve: 2018.08.27 23:01

BL: Nem rohanhatunk fejjel a falnak – M. Nikolics

Ha a Vidi is olyan gyors lesz a pályán, mint a vezetőedzője volt a sajtótájékoztatón, meglehet a továbbjutás az AEK Athén elleni keddi Bajnokok Ligája-visszavágón: Marko Nikolics már hét perccel a háromnegyed nyolcra meghirdetett „kérdezz-felelek" előtt elfoglalta a helyét az asztalnál. Mondandóját úgy kezdte, ahogy az elmúlt hetekben szokta – de addig jó, amíg ezt újra és újra elismételheti.  

HIRDETÉS

 

A Vidi este már Athénban edzett (Fotó: molvidi.hu)

Volt és van egy álmunk! Amit eddig elértünk, a klub és a magyar futball számára egyaránt nagy siker. Büszkék vagyunk arra, hogy az Európa-liga-szereplést már biztosan kivívtuk, de egyelőre nem elégszünk meg ennyivel. Kilencven, esetleg százhúsz percre vagyunk attól, hogy a legmerészebb álmunk teljesüljön” – mondta Marko Nikolics a sajtótájékoztatón.

 
Huszti Szabolcs megúszott egy módfelett döcögős utazást
Az AEK edzője újabb győzelmet vár csapatától

Az AEK remek csapat, ráadásul igen kedvező helyzetből készülhet a visszavágóra, ám ez nem jelenti azt, hogy lemondunk a továbbjutásról. Sőt, mindent elkövetünk azért, hogy az utolsó akadályt is sikerrel vegyük. Hiszek ebben, de ennél is fontosabb, hogy a játékosaimon ugyanezt látom.

Tisztában vagyunk azzal, hogy legalább két gólt kell rúgnunk, mindent elkövetünk ennek érdekében, azonban egy futballmeccsen többféleképpen lehet gólokat szerezni. Nem rohanhatunk fejjel a falnak! Tudjuk, mit akarunk játszani, remélem, az elképzeléseinket meg is valósítjuk a pályán.

A harcosok csapata az enyém, amit ezek a fiúk eddig elértek, fantasztikus, ám egy csavar talán még van a történetben. Bármi is lesz a meccs vége, megemelem a kalapomat előttük. Afelől nincs kétségem, hogy a szívüket is kiteszik a pályára, és ha netán úgy alakul, hogy ez sem lesz elég a továbbjutáshoz, akkor is büszkén állok majd mellettük!”

Nikolics (balról) és Nego volt a mai sajtótájékoztatón (Fotó: molvidi.hu)

Izgatottan várjuk a meccset, az első perctől fogva az utolsóig élvezni szeretnénk. Az AEK minden tiszteletet megérdemel, nagyobb az esélye a továbbjutásra, mint nekünk, de ez nem szegi a kedvünket. Kellőképpen motiváltak és elszántak vagyunk – épp annyira, mint eddig voltunk. Hogy készültünk-e egy esetleges tizenegyespárbajra? Elárulom, minden nap gyakorlom a büntetőket, az edzések után rendre kint maradok, hogy lőjek néhányat. Igaz, az már a vezetőedzőnkön múlik, hogy rám bízná-e az egyik tizenegyes végrehajtását” – tette hozzá Loic Nego, a Vidi középpályása.

BAJNOKOK LIGÁJA
PLAYOFF, VISSZAVÁGÓ

Augusztus 28., kedd
21.00:
AEK Athén (görög)–MOL VIDI FC (Tv: M4 Sport)

Az első mérkőzése: MOL VIDI FC (magyar)–AEK Athén (görög) 1–2 (Lazovics 68., ill. Klonaridis 35., Bakaszetasz 49.)

 

HIRDETÉS

Ezek is érdekelhetnek

HIRDETÉS
2018.11.08 23:00:35

Bajnokok Ligája THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A világ most újból videobíróért kiált.

2018.11.08 11:56:51

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A Juve-szurkolók hergelése kapcsán összegyűjtöttük emlékezetes ünnepléseit és balhéit.

2018.11.07 20:50:28

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

A címvédő leiskolázta Csehországban a Plzent, a CSZKA Moszkvát legyőző AS Romával együtt 9 pontos.

2018.11.07 20:42:31

Bajnokok Ligája nemzetisport.hu

Úgy nézett ki, csak az a kérdés, mennyire nyeri a rangadót a Juventus, ám a hajrá elképesztő fordulatot hozott.

HIRDETÉS
HIRDETÉS