BL: „Készülünk a bajnokságra és a Magyar Kupára”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.24. 08:21
Az eltiltott Pintér Attilát a Maccabi Tel-Aviv elleni visszavágón is helyettesítő Farkas József rövid nyilatkozatot adott a Bajnokok Ligája-selejtező visszavágója után.

„Szeretném megköszönni a szurkolóknak, hogy elkísértek minket, és buzdítottak a visszavágón. A Maccabinak sok sikert kívánunk a további szerepléséhez, mi pedig készülünk a bajnokságra és a Magyar Kupára" – mondta Farkas József, akinek csapata 1–4-es összesítéssel búcsúzott a BL-től.Farkas József, akinek csapata 1–4-es összesítéssel búcsúzott a BL-től.

A kisalfold.hu megszólaltatta a maroknyi szurkolótábor egyik tagját is. „Meccsre járó közösség vagyunk, akkor is felkerekedünk, ha idegenben játszik a csapat – idézi a lap Nagy Tibort. – Fantasztikus hangulata volt a meccsnek, egészen más közegben szurkoltunk, mint Magyarországon. Végig buzdították a Maccabit a szurkolók, nagyon sportszerűen viselkedtek. Bár kikapott az ETO, sokkal jobban játszottunk a második félidőben, mint Győrben, és nem kell gól nélkül hazamennünk, a becsületgól megvolt."

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik