BL: eltűnt a befutó hölgy Instagram-oldala

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.06.02. 15:42
Vasárnap délutánra már több mint ötször annyi követője volt Kinsey Wolanskinak az Instagramon, mint a Bajnokok Ligája-döntő előtt, azonban mostanra eltűnt az oldala.

Mint ismert, a Tottenham–Liverpool BL-döntőt egy lenge öltözetben berohanó hölgy zavarta meg. lenge öltözetben berohanó hölgy zavarta meg.

Kinsey Wolanskinak a meccs kezdete előtt 317 ezer követője volt, a lefújást követően már 580 ezer. Vasárnap már a kétmilliót is átlépte, azonban napközben elérhetetlenné vált az oldal.

Wolanski párja 18+-os weboldalát szerette volna reklámozni a magánakciójával (ez sikerült is neki), de a jelek szerint nem minden a számításuk szerint alakul.

Az egyébként a 2014-es vb-döntőt megzavaró Vitalij Zdoroveckij is ott volt a madridi Wanda Metropolitano Stadionban, annak ellenére, hogy az összes stadionból ki van tiltva. Instagramjára büszkén töltötte fel a sztorikat, amin jól látszik, hogy műszakállat tesz fel magának, hogy ne ismerjék fel.

A Twitter-oldalára feltöltötte azt a felvételt is, amelyen éppen kedvese fut be a pályára. S hogy mi lesz a hölgy Instagram-profiljával, az a jövő zenéje...

Vitaly Zdorovetskiy on Twitter

Go follow on IG kinsey_sue https://t.co/jDVJFZExVN



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik