BL: egekben a Hoxha-őrület, énekesnőt érhet a kapusnak a panenkázás

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.21. 13:05
null
Alban Hoxha kapus hős lett a Ferencváros elleni teljesítménye után (Fotó: Földi D. Attila)
Az albán sajtó nem foglalkozik kiemelten azzal, hogy a Partizani meglepetésre kiejtette a Ferencvárost a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében. Alban Hoxha azonban „nem úszta meg”, a kapus a lapok szemében hős lett, és az internetes oldalak már leginkább azt ecsetelgetik, hogy a játékos szerda esti teljesítményével elnyerte az egyik albán szépség szívét.

Ahogy az odavágóval kapcsolatosan, úgy a Ferencváros elleni második mérkőzésről is szűkszavúan cikkeznek az albán lapok. A fő témát Alban Hoxha kapus nem mindennapi teljesítménye szolgáltatta – és persze a futballista „új rajongója”.

Mint ismert, Hoxha a tizenegyespárban elsőként lőtt, és „bepanenkázta” a labdát a kapuba, majd kivédett három tizenegyest is, a Partizani pedig a Ferencvárost kiejtve továbbjutott a Bajnokok Ligájában.

Hoxha tizenegyese

Az albán NOA hírügynökség nem fukarkodott a dicsérettel, ami Alban Hoxhát illeti: a lap már biztosra veszi, hogy a játékos tegnapi produkciójával örökre beírta magát a Partizani történelmébe.

„A nemzetközi médiát sokkolta Hoxha, albán kapus a Bajnokok Ligája hőse” – ezt már az Albeau írja.

A portál örömmel konstatálta, hogy szinte mindegyik nevesebb oldal Hoxha Panenka-tizenegyesét méltatta, egyúttal megjegyzik, mindeközben a magyar médiának keserű szájíze lehet a Ferencváros kiesését követően.

„Csoda Magyarországon, jöhet a következő kör” – áll a Gazeta Shqip hasábjain.

Az összes portál kiemelten foglalkozik vele, hogy a hős Alban Hoxha még Ciljeta Xhilaga albán énekesnő (és modell) szívét is elnyerte magának szerda esti teljesítményével, miután a 31 éves hölgy közösségi oldalán gratulált a kapusnak – a jól értesültek már azt is tudni vélik, több van Hoxha és az énekesnő között, mint szimpla barátság.

A Gazeta Express szerint a Partizani megállította a nagynevű Fradit, és az újság Hoxha-őrületről ír.

Ciljeta Xhilaga (Fotó: klankosova.tv)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: klankosova.tv)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: kosovarja-ks.com)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: kosovarja-ks.com)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: telegrafi.com)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: telegrafi.com)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: kosovarja-ks.com)
Ciljeta Xhilaga (Fotó: kosovarja-ks.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik