BL: Buffon és Reus viccesre vette a csípős szópárbajt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.23. 19:40
Pikáns kérdezz-feleleken vett részt Gianluigi Buffon és Marco Reus, a Juventus, illetve a Borussia Dortmund sztárja a két csapat kedd esti Bajnokok Ligája-nyolcaddöntője előtt. Az első mérkőzést Torinóban rendezik.

A két játékos szponzoruk jóvoltából válaszolt egymás kérdéseire, a feleletek között hallhatunk pár tréfás és csípős megjegyzést is, abban viszont mindketten egyetértenek, hogy Buffon a futballtörténelem legjobb kapusa és mindketten saját csapatuk győzelmét tippelik a kedd esti mérkőzés kimenetelének. Buffon a futballtörténelem legjobb kapusa és mindketten saját csapatuk győzelmét tippelik a kedd esti mérkőzés kimenetelének.

Buffon kezdésként a 25 éves Reus pelyhedző szakállát „dicsérte meg”, de a német visszavágott, 1970-re tette az olasz debütálását Juve-mezben, majd megkérdezte: „azért lettél kapus, mert nem szeretsz futni?”

Reus pilóta, Buffon pedig tanár lenne, ha nem a futballból élne. Reus gyerekkori hőse nem egy szakmabeli, hanem egy képregényhős, Batman volt (Pierre-Emerick Aubameyang kedveli ezt), beszélgetőtársa Barack Obamáért rajong.

Nem meglepő, a dortmundi támadó szívesebben nyer egy 4–3-as meccsen, a Juventus 1-ese viszont 38 1–0-s győzelemmel nyerne bajnoki címet. Buffon hiába faggatózott, Reus nem árulta el, melyik oldalra rúgja a büntetőt, ha sor kerül rá a párharcban.

Az egész beszélgetés legmeghökkentőbb válasza Reus szájából hangzott el. Ha film készülne az életéről, Denzel Washingtonnak adná a főszerepet a titkos kézfogások nagymestere.

A múlt héten a márka két másik arca, Marco Verratti (PSG) és Cesc Fabregas (Chelsea) „ült le" egy hasonló hangulatú beszélgetésre.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik