BL: Pioli megvárja az utolsó pillanatot, hogy Rafael Leao játszhat-e

Vágólapra másolva!
2023.05.09. 16:45
null
Pioli szerint rendkívül motivált a csapat (Fotó: AFP)
Csak az utolsó pillanatban dönt Stefano Pioli, a Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője arról, hogy pályára küldi-e szerdán, a városi rivális Internazionale elleni BL-elődöntős párharc első felvonásán Rafael Leaót, együttese portugál támadóját.

 

A 23 éves csatár a piros-feketék egyik legfontosabb játékosa a szezonban, 13 gól és tíz gólpassz fűződik a nevéhez – a többi között a Napoli elleni negyeddöntős továbbjutásban is kulcsszerepet vállalt –, szombaton azonban a Lazio ellen 2–0-ra megnyert bajnoki rangadó 12. percében le kellett cserélni.

„Nyugodtan fogok aludni, hiszen úgyis megmondja reggel, milyen állapotban van. Amennyiben egészséges, akkor játszani fog, ha nem, akkor nem” – válaszolta az újságíróknak Pioli.

A szakember a találkozóval kapcsolatban elmondta, a bajnoksággal ellentétben a BL-ben nem voltak hullámvölgyeik, rendkívül motivált a csapat, amely most szeretné megtenni az utolsó lépést és bejutni a fináléba.

A milánói találkozót szerdán 21 órától élőben közvetíti az M4 Sport, a másik ágon kedden (ma) este lép pályára a címvédő Real Madrid és a Manchester City.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik