BL: Szánalmas MU, se küzdőszellem, se akarat - Savage

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.26. 08:33
A BBC Sport szakértője, Robbie Savage sem kímélte a Manchester Unitedet a kétgólos pireuszi BL-zakó után. Az egykori walesi válogatott középpályás szerint elfogadhatatlan az, amit az MU nyújtott.

„David Moyes csapata ezzel a vereséggel új mélységeket járt meg. Cserbenhagyták a játékosok a Manchester Unitedet, kétségbeejtően rosszul futballoztak. Szerencse, hogy nem a Barcelona vagy a Bayern München volt az ellenfél, mert sokkal nagyobb verés lehetett volna a vége” – nyilatkozta Savage.

„Ahhoz, hogy a Manchester Unitedben játsszon valaki, természetesen technikailag képzettnek kell lennie, de ugyanakkor dolgoznia is muszáj a pályán. Ebből nem látszott semmi. Nem volt küzdőszellem, nem volt akarat, nem volt letámadás, nem voltak szerelések, a komplett teljesítmény elfogadhatatlan volt. A United az egész meccsen eladogatta a labdákat veszélyes területeken, majd vissza sem tudta azokat szerezni. Szánalmas volt. A vezérek hiányoztak a Unitedből, a harci szellem, a csapatszellem? Szerintem mindhárom. A tehetség semmit sem jelent szív és akarat nélkül (...) Nehéz lenne megmondani kívülről, hogy milyen a csapatszellem, de Görögországban azt láttuk, hogy a játékosok csak néznek egymásra, aztán pedig bámulnak a semmibe” – tette hozzá.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik