BL: Hildebrand szerint mindkét meccsen jobbak voltak a Galatánál

Vágólapra másolva!
2013.03.13. 09:20
A Schalke az isztambuli 1–1 után hazai pályán 3–2-es vereséget szenvedett, így búcsúzott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntője után. A gelsenkircheni játékosok természetesen roppant csalódottak voltak.

„Nagy csalódás számunkra ez az eredmény, hiszen érzésem szerint mindkét mérkőzésen jobbak voltunk a Galatánál – kesergett Timo Hildebrand, a Schalke kapusa. – Az elsőgólnál olyan hibát követtünk el, amit nem lett volna szabad.”

„Az utolsó pillanatig hittünk a továbbjutásban. De talán túlságosan is tiszteltük az ellenfelet, ráadásul az első félidőt teljesen átaludtuk” – mondta Julian Draxler, a németek középpályása. Jens Keller, a csapat edzője is az első félidőben elkövetett hibáknak tulajdonítja a kiesést.

„Az első félidő nem a miénk volt, utána azonban magunkra találtunk, és azt a teljesítményt nyújtottuk, amit az utóbbi hetekben. De az első félidei teljesítményünkre tényleg nincs magyarázat.”

„Európa legjobb nyolc csapata között vagyunk. Nagyon köszönöm a szurkolóinknak, akik vállalták az áldozatot, és elutaztak Németországba. Gratulálok játékosaimnak, mindegyikük megérdemli, hogy homlokon csókoljam őket. Az első félidőben egy remek európai csapat benyomását keltettük, mielőtt megkaptuk az első gólt, három tiszta helyzetünk is volt” – lelkendezett Fatih Terim, a Galatasaray rutinos szakvezetője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik