BL: Wenger szerint játékosai türelmesek, fegyelmezettek és intelligensek voltak

Vágólapra másolva!
2011.10.19. 23:03
A labdarúgó Bajnokok Ligája F-csoportjának szerdai mérkőzésén az Arsenal Aaron Ramsey 92. percben szerzett góljával nyert Marseille-ben.

„A továbbjutás eléréséhez roppant fontos gólt szereztünk ma – sóhajtott boldogan a lefújás után az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger. – Nem volt éppen szemet gyönyörködtető a mérkőzés. A Marseille jól védekezett, de az utolsó 15 percben végre elkezdtünk helyzeteket kialakítani; ez annak köszönhető, hogy türelmesen, fegyelmezetten és intelligensen játszottunk. A csapat akaraterejével elégedett vagyok, a hozzáállásunkra nem lehet panasz.”Arsene Wenger. – Nem volt éppen szemet gyönyörködtető a mérkőzés. A Marseille jól védekezett, de az utolsó 15 percben végre elkezdtünk helyzeteket kialakítani; ez annak köszönhető, hogy türelmesen, fegyelmezetten és intelligensen játszottunk. A csapat akaraterejével elégedett vagyok, a hozzáállásunkra nem lehet panasz.”

„Az a tény Arsene Wenger számára, hogy nyertek, nem fedheti el azt a csalódást, ahogyan játszottak. De az a lényeg persze, hogy az Arsenal három ponttal térhetett haza. Ma csakis az eredmény számított” – értékelt az egykori angol szövetségi kapitány, Graham Taylor.

„Nincs miért mosolyognunk ma este – mondta a hazaiak válogatott támadója, Loic Rémy. – A futballt gólra játsszák. El kell fogadnunk az eredményt, és küzdenünk kell tovább. Azt tudtuk már eddig is, hogy az anyagi lehetőségeink miatt nem lesz könnyű a BL-ben harcolnunk ezzel a kerettel, de megvannak az eszközeink ahhoz, hogy talpra álljunk.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik