Manuel Jiménez szerint csapata megérdemelte volna a győzelmet

Vágólapra másolva!
2008.02.21. 13:05
Semih Sentürk nyolcvanhetedik percben szerzett találatával 3-2-re nyert a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén a Sevilla ellen. A hazaiak edzője elégedett, hiszen csapata célja az volt, hogy megnyerje a találkozót, míg Manuel Jiménez borzasztóan csalódott, és úgy érzi, együttese győzelmet érdemelt volna.
Manuel Jiménez reakciója a harmadik bekapott gól után
Reuters
Manuel Jiménez reakciója a harmadik bekapott gól után
Manuel Jiménez reakciója a harmadik bekapott gól után
Reuters
Manuel Jiménez reakciója a harmadik bekapott gól után

Gratulált csapatának Zico, a Fenerbahce vezetőedzője, miután együttese szerda este drámai csatában legyőzte a BL-ben a Sevillát 3-2-re.

“A célunk az volt, hogy nyerjünk – nyilatkozta a mérkőzés után Zico, a hazaiak mestere. – Kemény mérkőzés volt, ahogy arra számítottunk is. Szeretnék gratulálni minden játékosomnak, akik nagyszerűen játszottak egy nagyon erős Sevilla ellen, amelyben ráadásul a keret régóta együtt van.”

“Mindkét csapat támadófutballt játszott, és mindkét együttes megnyerhette volna a találkozót, azonban ezúttal egy kicsit jobbak voltunk ellenfelünknél. Edu öngólja olyan volt, ami bármelyik játékossal megeshet – nem nagy ügy. Az ő posztján ha hibázik valaki, az ilyen következményeket is vonhat maga után.”

Manuel Jiménez, a spanyolok trénere ellenben csalódott volt, hogy csapata kétszer is olyankor kapott gólt, amikor irányította a mérkőzést. Azonban bízik abban, hogy az idegenben szerzett két gól segíteni fogja együttesét a továbbjutás kérdésében.

“Nagyon szomorúak vagyunk – nyilatkozta a spanyolok trénere a mérkőzés után. – Az első perctől a győzelemre játszottunk, és szerintem meg is érdemeltük volna, mégis kikaptunk. Azonban van jó oldala is a dolognak: idegenben két gólt lőttünk, ez nagyon fontos.”

“Ha mondjuk 2-2 lett volna a vége, akkor most nagyon boldogan állnék itt, hiszen akkor kedvezőbb helyzetből várhatnánk a visszavágót. A vicces csupán annyi az egészben, hogy az első és a második gólt is akkor kaptuk, mikor egyértelműen fölényben játszottunk. A Fenerbahce egy erős és tapasztalt csapat, de mi nagyon várjuk a visszavágót.”

LABDARÚGÁS, BAJKNOKOK LIGÁJA, VISSZAPILLANTÓ

Helyszín: Isztambul, Aziz Yildirim Stadion
Nézőszám: 52500
Játékvezető: Meyer (német)
Asszisztensek: Glindemann (német), Voss (német)
FENERBAHCE SEVILLA
1 Volkan 1 Palop
77 Gökhan G. 4 Daniel Alves
2 Lugano 14 Escude
36 Edu 3 Dragutinovics
3 Roberto Carlos 6 Adriano
21 Selcuk 7 Jesús Navas
15 Mehmet Aurélio 8 Poulsen
20 Alex 21 Keita
25 Ugur Boral 5 Duda
90 Deivid 12 Kanouté
9 Kezsman 10 Luis Fabiano
Vezetőedző: Vezetőedző:
Zico Manuel Jimenez
Gólszerző(k): Kezsman (17.), Lugano (57.), Semih Sentürk (87.) illetve: Edu (öngól) (23.), Escude (66.)
Cserék: Roberto Carlos helyett Vederson (68.), Ugul Boral helyett Kazim Kazim (78.), Kezsman helyett Semih Sentürk (84.) illetve: Duda helyett Diego Capel (63.)
Sárga lap: Ugul Boral (26.), Kezsman (47.), Roberto Carlos (65.) , Selcuk (90+1) , Alex (90+3) illetve: Palop (69.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik