Ancelotti: Nem drámai a helyzetünk; Galliani: Nem fellebbezünk

Vágólapra másolva!
2007.10.04. 08:02
A Bajnokok Ligája-címvédő AC Milan szerda este újfent megbotlott, ezúttal a BL-ben a Celtic otthonából távoztak pont nélkül a piros-feketék a D csoportban. Carlo Ancelotti egyelőre nem látja a rossz sorozat okát, de bízik abban, hogy hamarosan jóra fordulnak a dolgók a milánói csapat háza táján. A mester úgy vélekedik, nem drámai a helyzet, és bizakodó csapata játékával kapcsolatban. Galliani alelnök kijelentette, a klub nem viszi a zöld asztalra a Dida elleni "akció" ügyét.
Pirlóék sem értik, mi állhat a vesszőfutás hátterében
Reuters
Pirlóék sem értik, mi állhat a vesszőfutás hátterében
Pirlóék sem értik, mi állhat a vesszőfutás hátterében
Reuters
Pirlóék sem értik, mi állhat a vesszőfutás hátterében

"Nehéz magyarázatot találni a vereségre, de nem érzem drámainak a helyzetünket, a Sahtar ellen javítani fogunk" – kezdte Carlo Ancelotti.

"Csalódott vagyok, nem ezt érdemeltük, a döntetlen jobban megfelelt volna a meccs képének. Kellemetlen mérkőzés volt, a csúszós talaj miatt nagyon óvatosan kellett játszanunk. Óriási csatában voltunk a pontszerzésért, de a végén nem a mi szájízünk szerint alakult a mérkőzés" – folytatta a mester.

'Taktikai szempontból elégedett volt a látottakkal az edző, de szerinte a magas Celtic-játékosok a levegőben rendre urai voltak helyzetnek, és ezzel nem igazán tudott mit kezdeni a Milan. Véleménye szerint azonban játékosai minden megpróbáltak, így nincs mit a szemükre vetnie.

"A Catania elleni döntetlen reális eredmény volt, mert nagyon rossz napot fogtunk ki, de Skóciában helytálltunk, ennek ellenére pont nélkül távoztunk" – zárta a mondandóját az AC Milan trénere.

A mérkőzés rettenetes jelenettel zárult, egy skót szurkoló befutott a pályára, és megütötte Didát, akit hordággyal kellett levinni, Kalac kapus jött be a helyére az utolsó másodpercekre.

Ancelotti vezetőedző és Galliani alelnök szerint is megengedhetetlen ami történt, ennek ellenére nem tereli jogi útra az ügyet az olasz klub az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA).

"Beszéltem Berlusconi elnök úrral, és címvédőként, illetve Interkontinentális Kupa-indulóként ehhez méltóan is kell viselkednünk, a vesztes meccs után nem folyamodunk az UEFA-hoz" – jelentette ki az AC Milan alelnöke.

EMLÉKEZTETŐ, BAJNOKOK LIGÁJA, D CSOPORT, 2. FORDULÓ

CELTIC - MILAN 2-1 (0-0)
Helyszín: Glasgow, Celtic Park
Nézőszám: 60.832
Játékvezető: Markus Merk (német)
Asszisztensek: Sönke Glindemann, Peter Henes (mindkettő német)
A KEZDŐCSAPATOK
CELTIC MILAN
1 Boruc 1 Dida
24 Perrier-Doumbé 44 Oddo
5 Caldwell 25 Bonera
44 McManus 13 Nesta
3 Naylor 18 Jankulovski
11 Hartley 8 Gattuso
18 Donati 21 Pirlo
20 Jarosik 23 Ambrosini
46 McGready 22 Kaká
8 S. Brown 10 Seedorf
27 McDonald 9 F. Inzaghi
Vezetőedző: Vezetőedző:
Gordon Strachan Carlo Ancelotti
Gólszerző(k): McManus (62.), McDonald (90.), ill. Kaká (68.)
Cserék: 24 Doumbé helyett 41 Kennedy (79.), 20 Jarosik helyett 33 Killen (84.), 46 McGready helyett 25 Nakamura (84.), ill. 10 Seedorf hzelyett 20 Gourcuff (55.), 9 F. Inzaghi helyett 11 Gilardino (77.), 1 Dida helyett 16 Kalac (94.)
Sárga lap: S. Brown (31.), Donati (69.), McDonald (71.), ill. Ambrosini (51.), Nesta (72.)

A DIDÁT ÉRT SZURKOLÓI ATROCITÁS VIDEÓJA


DIDA VS BORUC

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik