Peter Crouchot kihagyta a kezdőcsapatból Rafael Benitez

Vágólapra másolva!
2007.05.23. 20:10
Carlo Ancelotti nem okozott meglepetést kezdőcsapatával az athéni Bajnokok Ligája-döntő előtt, ellenben liverpooli kollégája, Rafael Benitez némileg megkeverte a csapatát: Peter Crouch nem lesz ott a kezdőben, viszont a középpályát megerősítette Mascherano beállításával a spanyol mester.

A várva várt Bajnokok Ligája-döntő előtt egy órával mindkét szakvezető véglegesítette kezdőcsapatát.

Carlo Ancelotti, a Milan edzője nem okozott meglepetést kiválasztottjaival. Az athéni döntőn az a kezdőcsapat fog szerepelni, akit a közvélemény várt, benne a veterán, 39 éves Paolo Maldinivel, aki Nesta párja lesz a védelem közepén.

A támadósorban Filippo Inzaghi feladata lesz Reina kapuját rohamozni, mellette Kakának kell odaérnie a befejezésekhez.

Rafael Benitez, a Liverpool edzője azonban jócskán megkeverte a kártyákat. A kapus személyénél és a védelem összeállításánál nem találunk meglepetést, de a középpálya és a támadósor némileg változott a várható kezdőcsapathoz képest.

Az eredeti elképzelés az volt, hogy Dirk Kuyt és Peter Crouch lesz a csatárkettős, de a spanyol szakvezető végül csak a holland csatárnak szavazott bizalmat, az angol helyett a középpályán szűrő feladatokat ellátó Mascherano lesz tagja a kezdőcsapatnak. A középpálya bal oldalán a sérülés miatt sokat kihagyó Harry Kewell helyett Boudewijn Zenden lesz a kezdő.

A két csapat 20:45-kor vívja a BL-döntőjét Athénban.

A KEZDŐCSAPATOK

MILAN
1-Dida; 44-Massimo Oddo, 13-Alessandro Nesta, 3-Paolo Maldini, 18-Marek Jankulovski; 8-Gennaro Gattuso, 21-Andrea Pirlo, 23-Massimo Ambrosini, 10-Clarence Seedorf, 22-Kaka; 9-Filippo Inzaghi.
LIVERPOOL
25-Pepe Reina; 3-Steve Finnan, 5-Daniel Agger, 23-Jamie Carragher, 6-John-Arne Riise; 16-Jermaine Pennant, 20-Javier Mascherano, 14-Xabi Alonso, 8-Steven Gerrard 32-Boudewijn Zenden; 18-Dirk Kuyt
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik