Kifosztott otthona fogadta a Liverpool „tizenegyesölő” kapusát

Vágólapra másolva!
2007.05.02. 16:33
A Liverpool FC spanyol kapusa a kedd esti Chelsea elleni, Bajnokok Ligája-elődöntő visszavágóján parádézott, a büntetőpárbaj során három lövésből kettőt is hárított, mégis csalódottan tért haza, hiszen a mérkőzés ideje alatt betörtek a házába, sok-sok értékes tárgy mellett a Porschéjét is elrabolták.
Reinának (balra) arcára fagyott a mosoly, amikor a házához ért
Reuters
Reinának (balra) arcára fagyott a mosoly, amikor a házához ért
Reinának (balra) arcára fagyott a mosoly, amikor a házához ért
Reuters
Reinának (balra) arcára fagyott a mosoly, amikor a házához ért

A Mersey-parti gárda továbbjutását a mérkőzés után megünnepelte a csapat, Reina hajnalban, háromnegyed kettőkor ért haza wooltoni otthonába, hazaérkezve azonban cseppet sem az a látvány fogadta, amihez hozzászokott.

Betörtek a házába, az illetéktelen behatolók ékszereket és házimozi rendszert vittek magukkal, sőt a hálóőr autóját, egy szürke Porsche Cayanne típusú tkocsiját is ellopták.

A liverpooli rendőrség beszámolója szerint a Porschét reggel fél nyolckor kiégve találtak West Derby-ban. Reina nem nyilatkozott, nem kívánta kommentálni a történteket.

Ez a rablás nem egyedülálló eset Liverpoolban, korábban is kiraboltak már futballistákat miközben mérkőzést játszottak. Tavaly Jerzy Dudek, Daniel Agger és Peter Crouch is pórul járt, a lengyel kapust júniusban, utóbbi kettőt pedig szeptemberben rabolták ki.

A Stamford Bridge-en Joe Cole góljával 1-0-ra nyert a Chelsea, a liverpooli visszavágón pedig 90 perc után a Pool is 1-0-ra vezetett, így következhetett a hosszabbítás. A ráadásban nem született gól, a büntetőpárbajban a ”vörösök” közül Zenden, Alonso, Gerrard és Kuyt is betalált, a túloldalon viszont egyedül Lampard volt eredményes, a csereként beállt Geremi és Robben büntetőjét is hárította az önkívületi állapotban védő Reina.

A fináléban a 2005-ös győztes Liverpool a Manchester United-AC Milan párharc győztesével csap össze május 23-án, a sorozat athéni fináléjában.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik