Kaká szerint a visszavágón le kell „másolni” az MU keddi teljesítményét

Vágólapra másolva!
2007.04.25. 14:49
Az Old Traffordon két gólt szerző Kaká szerint az AC Milan jó úton halad Athén felé, de a visszavágón csak keveset hibázhatnak a Manchester United ellen. A brazil futballista csapattársa, Massimo Oddo ugyanakkor sajnálja, hogy 2-1-nél nem használták ki lehetőségeiket, pedig egy újabb vendégtalálat akár el is dönthette volna a döntőbe jutást.
Kaká két gólt rúgott az Old Traffordon
Reuters
Kaká két gólt rúgott az Old Traffordon
Kaká két gólt rúgott az Old Traffordon
Reuters
Kaká két gólt rúgott az Old Traffordon

„Keserű az eredmény, hiszen a visszavágón minimális lehetőségünk lesz a hibázásra. De biztos vagyok a Milan továbbjutásában, jó úton haladunk Athén felé” – mondta Kaká, aki az első félidőben kétszer vette be Edwin van der Sar kapuját, de a szünet után már elhibázta adódó lehetőségeit.

A brazil játékmester kitért arra, hogy a legjobb nyolc között az AC Milan hazai pályán csak 2-2-es döntetlent ért el a Bayern München ellen, majd a második találkozón 2-0-s diadalt aratva került az elődöntőbe. Ezúttal hátrányból kezdi a visszavágót Carlo Ancelotti együttese, hiszen az MU 3-2-re nyert az Old Traffordon.

„Most is győznünk kell a visszavágón, de előnyt jelenthet, hogy hazai pályán játszhatunk. Úgy kell futballoznunk, ahogyan kedden a Manchester United.”

Szavazás

Melyik csapat jut tovább a BL elődöntőjéből?

Írja be az itt látható számot!
„Meg kell mutatnunk, hogy nagyszerű egyéniségek vagyunk, tele energiával, hiszen hatalmas csata vár ránk” – szögezte le a brazil világklasszis.

A védő Massimo Oddo a 2-1 után elhibázott milánói lehetőségeket „siratja”.

„Bután játszottunk a nagyszerű első félidő után. A manchesteriek második gólja csodálatos volt, de előtte több lehetőségünk is volt arra, hogy 3-1-re elhúzzunk” – jelentette ki a világbajnok futballista.

Könnyen elképzelhető, hogy a milánói visszavágón két kulcsembert is nélkülöznie kell a Milannak. A szintén világbajnok Gennaro Gattuso lábsérüléssel bajlódik, szereplésére remény mutatkozik.

A csapatkapitány Paolo Maldini térde alaposan bedagadt az Old Traffordon. A védő elmondása szerint minimális az esélye annak, hogy pályára lépjen a Giuseppe Meazza Stadionban.

EMLÉKEZTETŐ

MANCHESTER UNITED AC MILAN
1 Van der Sar 1 Dida
22 O'Shea 44 Oddo
6 Brown 13 Nesta
4 Heinze 3 Maldini
3 Evra 18 Jankulovski
24 Fletcher 8 Gattuso
16 Carrick 21 Pirlo
18 Scholes 23 Ambrosini
7 C. Ronaldo 10 Seedorf
11 Giggs 22 Kaká
8 Rooney 11 Gilardino
Menedzser: Vezetőedző:
Sir Alex Ferguson Carlo Ancelotti
Gólszerző: C. Ronaldo (5.), Kaká (22., 37.), Rooney (59., 90+1.)
Csere: Maldini h. Bonera (46.), Gattuso h. Brocchi (53.), Gilardinho h. Gourcuff (84.)
Sárga lap: Evra (42.), Kaká (62.), Giggs (62.), Bonera (74.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik