Thierry Henry nem repül "ágyúzni" Hamburgba

Vágólapra másolva!
2006.09.12. 16:51
Kisebb lábsérülés miatt nem léphet pályára az Arsenal szerdai Bajnokok Ligája-mérkőzésén, a Hamburg ellen Thierry Henry, az angol gárda francia csatára. A világ- és Európa-bajnok támadó kedden sérült meg az egyik edzésen.
Csapatkapitánya nélkül lép pályára az Arsenal Hamburgban
Csapatkapitánya nélkül lép pályára az Arsenal Hamburgban
Csapatkapitánya nélkül lép pályára az Arsenal Hamburgban
Csapatkapitánya nélkül lép pályára az Arsenal Hamburgban

Szavazás

Melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját?

Írja be az itt látható számot!
A szakvezetés döntése értelmében Henry el sem utazik majd Hamburgba az Arsenal keretével, távolmaradása igen komoly veszteség a legutóbbi BL-kiírásban döntőt játszó "ágyúsoknak".

Az Arsenalnak nagy szüksége lenne már a sikerélményre, ugyanis a hazai bajnokságban az eddigi négy fordulóban még nem sikerült győznie, és mindössze két pontot szerzett három mérkőzésen.

A Prmier League legutóbbi fordulójában az Emirates Stadionban a londoniak a Middlesbrough gárdája ellen játszottak 1-1-es döntetlent, az Arsenal gólját éppen Thierry Hernry szerezte büntetőből.

Arsene Wenger vezetőedző beválogatta a 18-as utazó keretbe a tinédzserkorú Theo Walcottot is, de Henry hiányában sokkal inkább Robin van Persie-től és Emmanuel Adebayortól várják majd a gólt a Bundesliga első osztályában szereplő Hamburg ellen.

Újra a csapat rendelkezésére áll viszont Jens Lehmann kapus, aki letöltötte két mérkőzésre szóló eltiltását az európai "porondon".

A Hamburggal kapcsolatos hír, hogy a szerdai mérkőzésre visszatér a csapatba a korábban sérült belga védő Vincent Kompany, illetve a cseh David Jarolim.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik