Usain Bolt a MU-ban szeretne futballozni

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2010.11.22. 11:36
null
Bolt már a Bernabéuban is labdába rúgott<br />(Fotó: Action Images – archív)
Atl&eacute;ta-p&aacute;lyafut&aacute;sa lez&aacute;rult&aacute;val futballozni szeretne Usain Bolt h&aacute;romszoros olimpia &eacute;s vil&aacute;gbajnok, vil&aacute;gcs&uacute;cstart&oacute; fut&oacute;, aki legsz&iacute;vesebben a Manchester United labdar&uacute;g&oacute;ja lenne 30 &eacute;ves kora ut&aacute;n.

„Szívesen lennék profi labdarúgó. Az atletizálást harmincéves koromban befejezem, azután örömmel játszanék a Premier League-ben vagy valamelyik alsóbb osztályú angol klubban, csak hogy lássam, képes vagyok-e rá” – nyilatkozta a hétvégén a francia Canal+ csatorna Canal Football Club című műsorában a 24 esztendős Bolt, udvariasan hozzátéve, hogy esetleg francia csapat is szóba jöhetne.

„Amióta futballozom, foglalkoztat, hogy tudnék-e igazán jó lenni. Nem is az érdekel igazán, hol játszom, hanem hogy hogyan.”

A 100 és 200 méter jamaicai specialistája távoli célállomásként a Manchester Unitedet jelölte meg.

„Megtiszteltetés lenne számomra Rooneyval és csapattársaival együtt játszani” – említette meg, majd kitért rá, hogy leginkább a középpályán tudná elképzelni magát, mert „jól lát a pályán”, vagy valahol elöl, esetleg szélsőként a gyorsasága miatt.

„Egyébként magasabb vagyok, mint Messi és gyorsabban is futok nála…” – tette hozzá sejtelmesen a kilátásait illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik