NS: Pars, a Vasember; Hibátlan Videoton; 100-as Gyurta - vasárnap

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.16. 23:58
A Nemzeti Sport vasárnap számából ajánljuk:
Pars Krisztián elképesztő versenyzéssel, hatalmas egyéni csúccsal, a világ idei legjobbjával nyerte meg Zürichben a kalapácsvetést az Európa-bajnokságon. Avagy olimpiai bajnokunk az egy évvel ezelőtti vb-vel ellentétben ezúttal akkor volt a legjobb, amikor a legjobban kellett, és 82.69-es dobásával maga mögé utasította nagy riválisát, a lengyel Pawel Fajdeket. Igaz, bevallotta, hogy utolsóra 83 fölé akart kerülni…

A Videoton továbbra is százszázalékos, az Újpest egy utolsó perces Simon-góllal megverte a Debrecent, az MTK Felcsúton is otthon volt, a Dunaújváros pedig gólt már szerzett, de nyernie még nem sikerült – részletes beszámoló az NB I 4. fordulójának szombati mérkőzéseiről.

Louis van Gaal körül forgott az elmúlt hetekben minden, a Manchester United sztármenedzsere mostantól élesben is tesztelheti új csapatát – erre a Premier League rajtján odahaza kikapott a Swansea-tól…

Javában tart, és hétfőtől már a medencés úszószámokkal folytatódik az Európa-bajnokság Berlinben. Kovács Erika helyszíni beszámolójából nem csupán az derül ki, hogy nyílt vízi váltónk miért maradt le a dobogóról, de a Gyurta Dániellel készült interjúból a 100 méteres mellúszásra fókuszáló klasszis is megnyugtat mindenkit: egyáltalán ne zárjuk ki, hogy arany nélkül utazik haza Németországból.

A tromsői sakkolimpia bravúrembere, Balogh Csaba az utolsó, végül magyar ezüstöt érő parti hihetetlen feszültségéről mesélt Rácz Péternek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik