Atlétika: Egy picit úgy érzem, lehet, hogy befejezem a pályafutásomat – Márton Anita

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.08.26. 12:34
Márton Anita nem jutott be a női súlylökés döntőjébe pályafutása hetedik világbajnokságán. A magyar klasszis legjobb eredménye a 17.85 méter volt, amivel végül a 20. helyen zárt. A versenye után beszélgettünk vele, és pályafutása jövője/vége is szóba került.

Márton Anita kijelentette: élete egyik legszebb emléke lesz a budapesti világbajnokság.

„Ilyenkor egy picit sajnálom, hogy ez mondjuk nem a karrierem elején volt, hiszen tényleg hatalmas löketet tud adni szerintem minden fiatal atléta számára. Most egy kis pihenő következik, utána van még két verseny, aztán meglátjuk, hogyan tovább.”

Videónkban szóba kerül, látja-e még a párizsi olimpián; beszél arról, hogy ezzel az eredménnyel a 2017-es londoni vb-n még döntőbe jutott volna; mesél a felkészüléséről, illetve rutinos vb-résztvevőként értékeli a magyar vb körülményeit, és azt is megtudjuk, mit gondolnak a szervezésről külföldi versenytársai.

Az atlétikai vb-ről a Nemzeti Sportot a helyszínről tudósítja:Csinta Samu, Németh Andrea, Patai Gergely, Vincze Szabolcs, Nagy-Pál Tamás (videó), Pusztai Viola (videó), Szabóky Zsolt (videó), Árvai Károly (fotó), Szabó Miklós (fotó), Török Attila (fotó)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik