Tottenham: megszakadtak a tárgyalások Eriksennel, mert...

BACSKAI JÁNOSBACSKAI JÁNOS
Vágólapra másolva!
2019.12.03. 16:45
null
Luka Modric (középen) megy, Eriksen (jobbra) jön? (Fotó: AFP)
Már ezen a nyáron nagyon közel állt egymáshoz a Real Madrid és a Tottenham dán karmestere, Christian Eriksen, de már akkor tudni vélték a lapok, hogy a spanyol kérő vár egy évet az átigazolással, hogy a középpályást ingyen szerezze meg, annak ugyanis 2020 nyarán lejár a szerződése a londoniakkal. Úgy tűnik, ez a megoldás lesz a nyerő tipp.

 

Az As értesülései szerint végleg elakadtak a Tottenham és Eriksen (képviselői) közötti szerződés-hosszabbítási tárgyalások, így a futballista januártól szabadon tárgyalhat a kérőkkel, elsősorban a Real Madriddal.

Az olasz Corriere dello Sport szerint a másik kérő a Serie A bajnoka, a Juventus, de az sem elképzelhetetlen, hogy a Tottenham jobb híján már a télen eladja a dánt – minden bizonnyal a Realnak.

Amely már 2018 nyarán érdeklődött a középpályásért, de akkor 150, ezen a nyáron 70 millió eurót kértek érte a londoniak, a nyáron az As szerint a madridiak képviselője és Eriksen szóban már megegyezett egymással a 2020-as közös folytatásban. Nagy kérdés, hogy változtat-e a dolgok jelenlegi állásán az új Tottenham-edző, a volt realos José Mourinho, aki egy másik karmesterrel, Giovani Lo Celsóval állítólag már nem számol a továbbiakban – őt a Real Betis adta kölcsön a nyáron, 16 millió euróért, 60 millió euró körüli vételi opcióval.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik