Tottenham: Mourinho egy argentintól elköszönhet – sajtóhír

T. I.T. I.
Vágólapra másolva!
2019.12.02. 11:13
null
Ritka pillanat lencsevégre kapva: Giovani Lo Celso Tottenham mezben a pályán (Fotó: AFP)
Giovani Lo Celso nagy reményekkel érkezett Londonba, miután a Tottenham egy idényre kölcsönvette a Real Betistől, ám Mauricio Pochettino és a jelek szerint José Mourinho alatt sem vált alapemberré. A Marca beszámolója szerint – válogatottbeli helyét féltve – az argentin középpályás a kölcsönszerződés felbontását sürgeti.

 

Lo Celso a bajnokságban hét, a Bajnokok Ligájában két mérkőzésen kapott lehetőséget, s csak kétszer, a Premier League-ben a Sheffield United, a BL-ben a Crvena zvezda ellen volt kezdő. A kilenc találkozón összesen 252 percet töltött játékban.

A Marca brit forrásokra hivatkozva állítja, Lo Celso José Mourinhóval sem találta meg a közös hangot, így a portugál menedzser sem ragaszkodik a középpályás megtartásához.

A 23 éves labdarúgó korábban 22-szer szerepelt az argentin válogatottban, értékét pedig 50 millió euróra becsüli a Transfermarkt szakportál.

A Marca szerint Lo Celso télen visszatérhet „anyaklubjához", a Real Betishez. Hogy aztán tavasszal ott is marad, vagy esetleg újra kölcsön- vagy eladják, már a jövő zenéje.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik