HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.03.15 13:16

Real Madrid: Bale nem akart visszamenni volt klubjába

Gareth Bale még kölcsönbe sem volt hajlandó visszamenni volt klubjához, az angol Tottenhamhez a Real Madridtól, viszont közel sem biztos, hogy a következő szezonban is a királyiak mezét fogja viselni – számolt be az As spanyol sportlap.

Bale helyzete bizonytalan (Fotó: AFP)

Gareth Bale már lassan hat éve a Real Madrid játékosa, a walesi megannyi sérülést szenvedett el az esztendők során, a régi-új vezetőedzővel, Zinédine Zidane-nal való kapcsolata sem igazán felhőtlen.

A 29 éves támadó az angol FourFourTwo-nak számolt be arról, hogy meglehetősen frusztrált volt, amikor a francia nem kezdőként számított rá a Bajnokok Ligája 2018-as döntőjében (amelyben csereként beállva duplázott), de a kellemetlen hírek mostanában csak sokasodtak a játékos körül: ismert, hogy lelépett az el Clásicóról, továbbá maga az elnök, Florentino Pérez sincs megelégedve vele. 

Az újbóli kinevezésekor, Zidane tisztává tette, hogy a nyáron nagy változásokat tervez a klub háza táján, és számítani lehet számos érkezőre és néhány távozóra is. Ez már el is kezdődött, mivel a Real csütörtökön bejelentette a Porto védőjének, Eder Militaónak a szerződtetését

A további átigazolások miatt elképzelhető, hogy Bale-től is elköszönnek, de ez nem lenne egyszerű művelet a királyiaknak. Az egyik, talán legnagyobb probléma a walesi évi 12 millió eurós fizetése, amelyet sehol nem kapna meg. A másik a már említett életkor és a sérülékenység – ezek miatt nem sokan szerződtetnék a Transfermarkt szerint 70 millió euróra taksált játékost. 

A futballista volt együttese azonban már próbálkozott a BL-címvédőnél. A Tottenham elnökének, Daniel Levynak az ajánlata egyéves kölcsönszerződés lett volna, közben pedig a fizetésének nagy részét továbbra is a spanyol csapat állta volna. Végül a londoniak próbálkozása kudarcba fulladt, mivel a támadó a karrierje szempontjából visszalépésnek tekintette volna a korábbi klubját – írja az As.

2019.03.18 12:49:38

Angol labdarúgás MALONYAI PÉTER

1939-ben, Londonban harmincezer iskolás gyerek játszott hétvégente mérkőzéseket.

2019.03.17 22:08:47

Angol labdarúgás MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Hiába gondolja a britek jelentős része: a Premier League üvegbúra alatt működik és érinthetetlen,a világ legjobb futballbajnokságára is hatással lesz, amikor az Egyesült Királyság elhagyja az Európai Uniót. Csak a mértékét nem tudni.

2019.03.14 09:15:54

Angol labdarúgás PÓR KÁROLY

A PL szigorú elvárásokhoz köti a támogatásait – íme, a sosem látott sikereket eredményező angol U-koncepció.

2019.03.10 14:36:25

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

A Manchester United sorozatban kilenc idegenbeli siker után talált legyőzőre.

2019.03.02 13:16:50

Angol labdarúgás nemzetisport.hu

Ramsey szép góljára egy leshelyzet után befújt tizenegyesből felelt Kane, majd jött a dráma.