Real Madrid: Nem beszéltem vele a BL-döntő óta – Bale Zidane-ról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.02.06. 13:01
null
Elméletileg Bale (11) és Zidane (jobbra) nem volt rosszban (Fotó: AFP)
A spanyol élvonalbeli Real Madrid labdarúgója, Gareth Bale a FourFourTwo-nak számolt be az elméletileg „normális” kapcsolatáról, amit a „királyiak” volt vezetőedzőjével, Zinédine Zidane-nal ápolt, és beszélt az elképesztő góljáról is, amit a Bajnokok Ligája döntőjében szerzett.

 

„Nem beszéltem vele azóta, viszont jó viszonyt ápoltam vele. Nem mondanám, hogy a legjobb haverok voltunk, normális, professzionális kapcsolatot tartottunk” – kezdte mondandóját a Real Madrid futballistája,Gareth Bale az angol FourFourTwo-nak.

A walesi támadó az angol Liverpool ellen 3–1-re megnyert 2018-as Bajnokok Ligája-döntőről is elmondta a tapasztalatait.

„Frusztrált voltam, mert nem kezdhettem. Remek formában voltam, mióta visszatértem egy decemberi sérülésből. Öt gólt szereztem az utolsó négy bajnokin, és úgy éreztem, megérdemlem, hogy az első perctől pályán legyek. Kétségbeesetten be akartam már állni, s amikor végre lehetőséget kaptam, még mindig egy picit dühös voltam, és talán ezért sikerült az a gól (Bale a beállása után három perccel vette be a „vörösök” kapuját – a szerk.).”

„Többször visszanéztem már azt a találatot. Nem gondoltam úgy, hogy valamit is bizonyítanom kellene, a csapatért és magamért tettem. Trófeával akarsz hazatérni, akármilyen döntőn is játszol, és az nem számít, mit kell ezért megcsinálnod” – jelentette ki Bale.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik